Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Audiència de Barcelona arxiva definitivament la denúncia de dos expolicies de Torelló contra l'alcalde, un regidor i la secretària de l'Ajuntament

Data de publicació: 14.09.18 10:56
L'Audiència Provincial de Barcelona ha notificat a l'Ajuntament de Torelló l'arxivament definitiu de la denúncia que van presentar dos expolicies de Torelló contra l'alcalde, Santi Vivet, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Marc Fontserè, i la secretària de l'Ajuntament. El tribunal ha acordat el sobreseïment de la causa, sense opció de recurs i sense ni tan sols haver d'anar a judici.

Els fets es remunten al desembre de l'any 2016. L'excap de la policia local de Torelló, Sergi Gràcia i l'agent 1.028, que recentment ha abandonat també el cos policial de Torelló, van presentar a un jutjat de Vic una denúncia per prevaricació contra l'alcalde, el regidor de Seguretat Ciutadana i la secretària de l'Ajuntament. A la denúncia, els acusaven de prevaricar retirant multes de trànsit de manera 'arbitrària i subjectiva'.

Després que el consistori aportés proves per defensar-se de l'acusació dels denunciants, el passat mes de febrer, el jutjat número 1 de Vic va arxivar la denúncia en considerar que la conducta dels denunciats no presentava cap indici de criminalitat. Els dos agents van presentar recurs a l'Audiència Provincial, que ha acordat el sobreseïment definitiu de la causa, sense haver-se de celebrar judici ni poder-se interposar cap recurs contra l’aute d’arxiu.

L’Ajuntament, un cop arxivada la denúncia, vol reiterar el que sempre ha mantingut, que no hi havia cap motiu que la justifiqués sinó que fou presentada de forma premeditada i com a revenja personal contra els denunciats per part dels dos expolicies.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: