Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El projecte dels Agents Cívics de Torelló 2018 finalitza amb resultats positius

Data de publicació: 13.09.18 13:47
L’última setmana d’agost va finalitzar la campanya d’aquest any dels Agents Cívics de Torelló. El projecte, que està inclòs dins del Pla de Barris, ha constat d’actuacions per potenciar el civisme i generar un major benestar social. En total, s'han pogut resoldre gairebé 300 incidències.

En aquests sis mesos, els Agents Cívics de Torelló han participat en tasques molt diverses: han donat suport a la Policia Local per millorar la seguretat viària a les entrades i sortides de les escoles, han realitzat 50 sessions de civisme en centres educatius, han promogut la participació en les campanyes de l’ajuntament i han repartit informació als ciutadans. També han estat els encarregats de revisar quines plaques identificatives faltaven als carrers, han fet un estudi de les barreres arquitectòniques més urgents a reduir, han rectificat els errors de carrers als principals mapes digitals en línia (“Google Maps” i “OpenStreetMap”) i han col·laborat amb Medi Ambient en diversos projectes.

A la vegada, gràcies a la seva actuació i a la col·laboració dels ciutadans, aquest any ha estat possible detectar i reparar 295 situacions problemàtiques en àmbits diversos, entre elles paviments en mal estat, mobiliari deteriorat i vegetació que molestava a la via pública.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: