Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Teatre Cirvianum presenta una programació de darrer trimestre d'any amb una marcada presència d’espectacles comarcals

Presentació Cirvianum 2n 2018
Ampliar en una finestra emergent Un moment de la presentació d'avui
Data de publicació: 12.09.18 15:43
El Teatre Cirvianum tancarà l’any amb una programació plena de propostes variades i amb una destacada presència d’espectacles amb protagonisme osonenc. Fins a cinc de les propostes són d’origen comarcal, començant per les dues primeres que es programen aquest mes de setembre. En l’acte de presentació, que ha tingut lloc aquest migdia, l’alcalde, Santi Vivet, destacava que la programació “conté un ampli ventall de propostes amb la intenció d’apropar espectacles de qualitat a la gent de Torelló i comarca”.

Cronològicament, la programació comença una mica més d’hora de l’habitual, aquest mateix divendres 14 de setembre amb l’espectacle ‘En Peyu i en Dani’, en un acte organitzat dins de l’Aplec de Rocaprevera. La següent cita té un marcat protagonisme local, ja que el grup Xarxa de Torelló presentarà el 29 i 30 de setembre ‘Missatge a l’ampolla’, el tercer dels espectacles que organitza aquest any amb motiu del seu 15è aniversari i que engloba les tres disciplines treballades aquests anys: teatre, dansa i música.

El dissabte 6 d’octubre arriba al Cirvianum un dels plats forts del darrer trimestre, l’espectacle ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’, una creació d’Agnès Mateus i Quim Tarrida. En paraules del responsable del teatre, Pep Tines, es tracta d’un espectacle “feminista i molt reivindicatiu, una nova forma de fer teatre que estripa”.

Durant la presentació d’aquest migdia també hi ha estat present la companyia torellonenca Loropardos i Lluïsos cobla, que conjuntament portaran a escena el dissabte 20 d’octubre l’espectacle ‘Festa Major’, basat en el disc del mateix nom de La Trinca. Xevi Capdevila, Esteve Molero i David Ceballos han destacat la importància de “poder disposar d’una cobla a l’escenari durant tot l’espectacle”.

Dins la programació també trobem dos espectacles més amb origen comarcal: la ‘Tarda de gospel’ del diumenge 28 d’octubre, amb el Cor Carlit i Cocoa Gospel SPT; i ‘Els camins invisibles’, de Teatre eSseLa a partir de textos de Lluís Solà, una coproducció de Teatres d’Osona que arribarà al Cirvianum el dissabte 1 de desembre, una setmana després de la seva estrena a l’Atlàntida de Vic.

A la presentació d’aquest migdia també hi ha assistit l’actor osonenc Ernest Villegas, un dels protagonistes de ‘Mala broma’, de Jordi Casanovas. Villegas ha destacat de l’obra que “vol fer pensar a l’espectador i descobrir quins són els límits de l’humor”. ‘Mala broma’ es representarà al Cirvianum el divendres 26 d’octubre.

Entre la resta d’espectacles programats destaca l’oferta per a públic familiar, amb noms com ‘Josafat’, de la Cia. Passabarret (21 d’octubre), ‘Circo Mediterráneo’, de la Cía. Rolabola (4 de novembre), ‘Pinoxxio’, dels valencians Anada dansa (11 de novembre) i ‘Les Clink’ amb la Cia. Les Bianchis (2 de desembre).

D’altra banda, el Teatre Cirvianum manté per tercera temporada el projecte Escola de l’espectador, amb la voluntat d’apropar el teatre a tothom. La responsable d’aquesta iniciativa, Mireia Illamola ha estat l’encarregada d’explicar les tres accions previstes en aquest darrer trimestre de l’any. El 6 d’octubre, coincidint amb l’obra ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’, es farà una trobada amb els creadors i actors de l’espectacle. També hi ha prevista una activitat conjunta amb el Club de Lectura coincidint amb l’obra ‘Camins invisibles’ i el 15 de desembre es farà un esmorzar amb visita a les ‘tripes’ del teatre per conèixer tots els racons i el seu funcionament, compartint la sessió amb els responsables de la programació.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: