Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La regidoria de Medi Ambient organitza una xerrada sobre el paper dels ciutadans en la gestió de l'energia

La regidoria de Medi Ambient organitza una xerrada sobre el paper dels ciutadans en la gestió de l'energia
Ampliar en una finestra emergent La regidoria de Medi Ambient organitza una xerrada sobre el paper dels ciutadans en la gestió de l'e
Data de publicació: 04.06.18 13:45
L’activitat es titula ‘Gestiona la teva energia!’ i es durà a terme el 7 de juny a les 19h a la Sala d’actes de la Cooperativa.


La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torelló ha organitzat una xerrada/taller per celebrar la setmana de l’Energia. L’activitat es titula ‘Gestiona la teva energia!’ i es durà a terme el 7 de juny a les 19h a la Sala d’actes de la Cooperativa (C/Enric Prat de la Riba, 17).

La xerrada pretén que la ciutadania conegui el nou paper actiu que adopta la societat en la gestió de la seva pròpia energia. Aquest fet implica conèixer les noves opcions de generació d'autoconsum energètic amb bateries, la contractació d'electricitat d'origen 100% renovable i les noves tecnologies que permeten compartir l'energia en comunitats.

Aquest taller pretén donar eines als participants perquè es transformin en un agent actiu i puguin gestionar la seva pròpia energia.

L’activitat l’ofereix l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) com una activitat en el catàleg de recursos que ofereix als ajuntaments i a les entitats locals.

D’altra banda, per fomentar la sensibilització vers l’estalvi energètic, la regidoria de Medi Ambient també ha previst de participar amb una altra activitat durant la nit de botigues que s’organitza des de comerç el 14 de juliol.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: