Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Del 21 al 27 de maig, campanya de la policia local de Torelló sobre l’ús del casc

Data de publicació: 14.05.18 12:45
Seguint les disposicions del Servei Català de Trànsit, la setmana del 21 al 27 de maig tindrà lloc una nova campanya coordinada de control i vigilància d’aquest any. En aquest cas, serà una campanya d’àmbit territorial català en que es controlarà l’ús del casc.

La campanya consistirà en el control i posterior denúncia dels usuaris de ciclomotors o motocicletes que no utilitzin el casc i també que no portin casc homologat o el portin descordat. Per això, amb l’objectiu de reduir les lesions en cas d’accidents de vehicles de dues rodes, s’extremarà el control i es sancionaran els conductors i/o passatgers que, malgrat portin col·locat el casc, no el portin lligat.

La normativa actual vigent relativa a aquest element recull que estan obligats a utilitzar el casc de protecció homologat o certificat segons la legislació vigent, tant per vies urbanes com interurbanes:
-Els conductors i passatgers de motocicletes
-Els conductors de vehicles de tres rodes i quadricicles
-Els conductors de ciclomotors
-Els conductors de quads

En el marc d’aquest seguit de campanyes coordinades de control i vigilància, per als propers mesos hi ha campanyes previstes de drogoalcoholèmia, ciclistes i motos.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: