Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Coral Lloriana Jove celebra els vint anys, aquest cap de setmana, amb un concert doble al Cirvianum

Lloriana 18
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.05.18 08:21
La Coral Lloriana Jove presenta, aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum, el concert ‘20 anys de somni’, amb el qual la formació celebra el seu vintè aniversari. Serà un esdeveniment especial ja que se n’han programat dues sessions, dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda.

Aquest espectacle-concert de celebració dels 20 anys de la coral, comptarà amb la direcció coral de Judit López i Eva Mayo, la direcció escènica de Toni Font, la direcció musical de Guillem López i la col·laboració de l’Escola de Música de Torelló.

‘20 anys de somni’ farà una repassada a una llarga llista de melodies de les produccions de la fàbrica de somnis Disney: ‘Una mica de sucre’, ‘Dins el meu cor’, ‘Tants moments rere la finestra’, ‘Quan el vent fred talla l’aire’, ‘Un món tot nou’...

Un concert-espectacle que vol ser un homenatge als grans compositors i lletristes que s’han encarregat de posar música a films i produccions, melodies que tothom és capaç de reconèixer i recordar. En català, amb música en directe i amb una posada en escena original i sorprenent que proporcionarà una visió diferent de les diverses melodies. Tot plegat amb les veus dels prop de setanta cantaires que formen l’entitat.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: