Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El 12 de maig, una nova edició de ‘Fem dissabte!, aquest any centrada al polígon Matabosch

Fem dissabte 18
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.05.18 11:21
El proper dissabte 12 de maig es celebra una nova edició de la jornada de neteja ‘Fem dissabte!’. La jornada s’emmarca dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que a nivell català organitza l’Agència de Residus de Catalunya.

‘Fem Dissabte!’ és una activitat de neteja col·lectiva d’espais naturals de l’entorn del municipi. En aquesta edició s’actuarà sobre la riba del riu Ter a l’alçada del polígon industrial Matabosch i al llarg del camí del canal. És una jornada de voluntariat de llarga trajectòria i consolidada en el municipi, oberta a tothom qui hi vulgui participar. L’acció, a més de la neteja d’un espai, també pretén sensibilitzar la ciutadania en la protecció del medi ambient i conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

El punt de trobada serà la zona verda del carrer del Ter, al costat de l’aparcament del tanatori, i l’activitat durarà de les 10 del matí a la 1 del migdia. A tots els participants se’ls oferirà un petit refrigeri.

‘Fem dissabte!’ està organitzada per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i compta amb la col•laboració de l’Agrupament Escolta Comte Jofre i Verge de Rocaprevera i de l’àrea de diversitat i ciutadania de l’Ajuntament de Torelló, així com el Consorci del Ter.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: