Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Divendres es lliuren els premis Vila de Torelló GAT Literari, que estrenen un certamen per a escolars

Data de publicació: 16.04.18 12:37
El proper divendres dia 20, a dos quarts de 8 de la tarda, al Casal Parroquial tindrà lloc una vetllada literària, en el marc de la qual es farà l'acte de lliurament dels premis Vila de Torelló GAT Literari. L'acte és organitzat per l'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET).

Com a preludi de Sant Jordi, es lliuraran els guardons de la 20a edició dels Premis Literaris Vila de Torelló - GAT literari, en les respectives modalitats de narrativa i poesia, convocatòria a la qual s’han presentat dos-cents treballs que opten a un primer premi de 600 euros i a un accèssit de 300 euros en cadascuna de les dues modalitats.

Per altre cantó, també es lliuraran les distincions de la primera edició dels premis ‘Pescallunes-Pescalletres’, adreçats específicament a treballs literaris dels alumnes de les escoles i instituts del poble.

I finalment, es farà la presentació del llibre ‘Pecats i pecadors’, un nou recull de setze relats d’autors vinculats a la Vall del Ges que tracten temes que fan referència al pecat i tot el que se’n deriva, publicat per l’ADET.

L’acte serà amenitzat per diverses actuacions musicals i lectures de poemes i fragments literaris.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: