Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Cirvianum presenta les dues funcions de l’espectacle ‘Ventura’ en un espai singular, el Mas Joanet de Pujols

Ventura
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 12.03.18 12:28
Aquest cap de setmana, el Teatre Cirvianum programa una proposta diferent, dissabte amb les dues sessions de l’espectacle ‘Ventura’. Aquest muntatge, en comptes de representar-se al teatre, tindrà lloc en un espai singular: al Mas Joanet de Pujols (el Rebost de les Gambires). Diumenge, l’espectacle per a públic familiar ‘Superbleda’ tornarà a ocupar l’escenari del teatre.

‘Ventura’ és una història que emociona i sorprèn. A les sales del Mas Joanet de Pujols, es podrà veure la història de dues dones que són moltes: la Maria, casada amb un metge de Celrà amb dos fills; i la Teresa, que ha dedicat tota la vida a cuidar el seu germà. Malgrat les diferents circumstàncies, cadascuna de les vides té els seus moments bons i els seus moments dolents. Els caràcters dels personatges s’aniran formant amb l’experiència viscuda, tot i que l’atzar també hi tindrà molt a dir.

L’obra, escrita per Cristina Clemente, dirigida per Víctor Muñoz i interpretada per David Planas i Meritxell Yanes, es pregunta què hauria passat si haguessin pogut triar un altre camí. El 2015, ‘Ventura’ va rebre el guardó a millor espectacle de les comarques gironines del 2015 de l’Associació Gironina de Teatre.

Atès que l’aforament és reduït, dissabte es faran dues sessions de ‘Ventura’, a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre.

Diumenge, a les 6 de la tarda, la companyia La Bleda presentarà l’espectacle ‘Superbleda’, amb la pallassa Helena Escobar. Tothom té superpoders, però tan amagats que costen de trobar, tot i que quan es necessiten, apareixen. La Bleda té la força d’una formiga perquè pot aixecar set vegades el pes d’una formiga; té el poder de desaparèixer perquè només aclucant els ulls ja no es veu, i pot salvar qui convingui només dient un-dos-tres-salvats. Però, quan sorgeixi un problema real, una necessitat real, ella tindrà el superpoder més real de tots: la imaginació.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: