Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Del 12 al 18 de març, campanya de la policia sobre distraccions al volant i compliment de les indicacions dels semàfors

Data de publicació: 12.03.18 09:45
Seguint les disposicions del Servei Català de Trànsit, la policia local de Torelló realitzarà, la setmana del 12 al 18 de març, una campanya de control i vigilància de les distraccions al volant i l’incompliment de les obligacions indicades pels semàfors.

Tot i que aquesta tipologia de campanya es centra habitualment en l’ús del telèfon mòbil, s’ha decidit ampliar a d’altres conceptes, contemplats pel Reglament General de Circulació. El conductor d’un vehicle està obligat a mantenir la seva pròpia llibertat de moviments, el camp necessari de visió i l’atenció permanent a la conducció, per garantir la seva pròpia seguretat, la de la resta d’ocupants del vehicle i la dels altres usuaris de la via. Per això, s’ha de tenir cura de mantenir la posició adequada i que la mantinguin la resta dels passatgers, i la col•locació adequada dels objectes o animals transportats perquè no hi hagi interferència entre el conductor i qualsevol d’ells.

Es recorda la prohibició de l’ús, per part del conductor amb el vehicle en moviment, de dispositius com ara pantalles amb accés a Internet, monitors de televisió i reproductors de vídeo o DVD. També està prohibit conduir i utilitzar cascos o auriculars connectats a aparells receptors o reproductors de so, i utilitzar dispositius de telefonia mòbil i qualsevol altre mitjà o sistema de comunicació.

La campanya també es centrarà en l’obligació de complir les indicacions dels semàfors. Per això es faran controls per tal que es respectin els semàfors i per evitar la conducció utilitzant telèfons mòbils.

En el marc d’aquest seguit de campanyes coordinades de control i vigilància, per als pròxims mesos hi ha previstes campanyes de control de vianants i transport escolar i de viatgers.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: