Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Del 12 al 18 de març, la ciutadania de Torelló podrà escollir la seva proposta pel camp de futbol del barri de Montserrat

Procés barri
Ampliar en una finestra emergent
Propostes barri
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.03.18 13:31
L’alcalde, Santi Vivet, el regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis, David Forcada i la regidora de Participació Ciutadana, Núria Güell, han presentat, aquest dimecres, el procés participatiu per a la remodelació del camp de futbol del barri de Montserrat. Del 12 al 18 de març, la ciutadania de Torelló podrà escollir quina de les quatre actuacions que es proposen cal prioritzar.

Santi Vivet ha explicat que el projecte s’ha pogut tirar endavant després de resoldre el tema de la propietat del camp ja que una part és del Bisbat de Vic, que n’ha fet la cessió d’ús a l’Ajuntament per un termini de vint anys.

Per altre cantó, el regidor d’Urbanisme David Forcada ha detallat les quatre propostes. La primera opció consisteix en la reforma de l’edifici dels antics vestuaris per adequar-lo com a local social del barri. La segona és l’adequació dels jardins d’accés, una zona de jocs infantils i de lleure i enjardinament. La tercera, la construcció d’una pista poliesportiva i d’un escenari adjacent. Finalment, la quarta proposta és l’adequació de la zona de petanca existent, amb nous accessos i enjardinament. David Forcada ha assegurat que les propostes no són alternatives sinó que formen part d’un mateix conjunt; alhora, ha dit que les quatre propostes tenen un cost molt semblant, al voltant dels 150.000 euros.

Després de la campanya informativa s’iniciarà el període de votació, entre el dilluns 12 de març i el diumenge 18 de març. Podran votar totes les persones empadronades a Torelló i que tinguin més de 16 anys el dia de la votació.

La votació serà telemàtica i, tal com ha comentat la regidora de Participació Ciutadana, Núria Güell, es podrà votar a través d’un formulari penjat a la pàgina web de l’Ajuntament, només introduint el DNI i la data de naixement. Per qui no disposi d’Internet, l’Ajuntament habilitarà punts de participació a les oficines municipals de l’Espona i al Torelló Jove. També s’obrirà un punt de participació a la plaça de la Sardana, el dissabte 17 de març, de les 10 del matí a les 2 del migdia.

Després del període de votació, la proposta que hagi aconseguit més suports serà la que es prioritzarà en el programa d’actuacions municipals per al 2018. La idea, segons els responsables municipals, és licitar i adjudicar l’obra tan aviat com sigui possible i fixar un termini d’execució que faci possible enllestir l’actuació la propera tardor.

Arxius relacionats

 • Proposta 1
   pdf  Arxiu PDF (879,80 Kb) - Data de publicació: 01.03.18
 • Proposta 2
   pdf  Arxiu PDF (937,63 Kb) - Data de publicació: 01.03.18
 • Proposta 3
   pdf  Arxiu PDF (912,12 Kb) - Data de publicació: 01.03.18
 • Proposta 4
   pdf  Arxiu PDF (929,08 Kb) - Data de publicació: 01.03.18

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: