Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquest dijous, ‘La llamada’ és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal

Llamada
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 12.02.18 12:36
El Cicle Gaudí de cinema en català torna a Torelló dijous vinent, a les 9 del vespre, al cinema El Casal. La pel·lícula que es projectarà és la premiada 'La llamada', dirigida per Javier Calvo i Javier Ambrossi. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat.

‘La llamada’ ha guanyat el premi del públic als Gaudí, el Goya a la millor música original i el Feroz a la millor pel·lícula de comèdia. Està interpretada per Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo i Richard Collins Moore.

L'acció es desenvolupa l'agost de 2013 al campament cristià La Brújula. Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó, “Viviremos firmes en la fe”. La Germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados. I la María i la Susana, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però des que Déu se li apareix a la María una nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston.

'La Llamada' és una epopeia en clau Disney amb actuacions musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: