Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Brodas Bros porten al Cirvianum un espectacle amb la música de James Brown

Brodas
Ampliar en una finestra emergent
Molinet
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 12.02.18 11:36
Brodas Bros presentaran, aquest divendres, a les 9 del vespre, al Teatre Cirvianum, el muntatge ‘Blockparty & James Brown Tribute’, amb la música en directe del padrí del soul, a càrrec de la banda Nación Funk All-Stars i la direcció artística de Lluc Fruitós. La programació del teatre torellonenc es completa, diumenge, amb els titelles d’Engruna Teatre i ‘El molinet màgic’.

‘Blockparty & James Brown Tribute’ és un espectacle altament participatiu, un concert on els espectadors són lliures d’aixecar-se, ballar i cantar quan els vingui de gust. Un concert homenatge a la música negra; una festa animada per la dansa espectacular dels Brodas Bros, conduïda per la banda Nación Funk All-Stars i capitanejada per Lalo López (Fundación Tony Manero) amb Michel Clavero com a frontman.

Els Brodas Bros tornen als orígens del funk dels 80 (James Brown, Aretha Franklin, Kool & The Gang i molts més). Ho fan amb 5 ballarins, 6 músics i 2 cantants que portaran al teatre l’energia del hip-hop, nascut gràcies a les festes Block Party que van començar a organitzar DJ’s de Nova York.

Diumenge, a les 6 de la tarda, arribarà un espectacle per a públic familiar: ‘El molinet màgic’ d’Engruna Teatre. Es tracta de l’adaptació del conte tradicional ‘El molinet de sal’, amb el qual la companyia ha incorporat diversitat d’elements escènics plàstics i poètics (titelles, objectes i projeccions), per tal de potenciar l’imaginari i la creativitat de tots els públics.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: