Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Una bicicleta elèctrica de la Diputació per Torelló

Bicicleta elèctrica
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 14.02.18 12:13
La Diputació de Barcelona va fer lliurament, la setmana passada, de 112 bicicletes elèctriques a 74 municipis de la demarcació, destinades tant a la policia local com a serveis municipals, en un acte presidit pel diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent. Torelló va ser un dels municipis que va rebre una bicicleta elèctrica, que quedarà adscrita a l'Àrea d'Esports.

En l'acte de lliurament, celebrat a la Sala Noble de l'Edifici del Rellotge, Junyent va remarcar que 'aquest programa té un important efecte exemplificador, ja que, des de les administracions locals, els ciutadans veuen en la implantació de la bicicleta un element pacificador del trànsit així com un descens de la contaminació, tant acústica com atmosfèrica'. El diputat també va assenyalar que 'la implantació d’aquest programa està comportant un important estalvi de més de 650 tones anuals de CO2 a l’atmosfera'.

Gràcies a aquest programa, iniciat l’any 2008 i que s’emmarca en la línia estratègica de mobilitat tova i en una política més general d’eficiència energètica, la Diputació de Barcelona ha cedit ja 563 bicicletes a un conjunt de 300 municipis de la seva demarcació.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: