Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Obren la convocatòria per optar a les parcel·les vacants dels horts socials del Mas Cervià

Data de publicació: 10.02.18 10:10
S’ha obert convocatòria per presentar sol·licituds per optar a les 7 parcel·les, actualment vacants, dels horts municipals de Mas Cervià. Les persones interessades a disposar d’alguna d’aquestes parcel·les han de presentar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà fins al 12 de febrer. L’adjudicació de les parcel·les es farà per sorteig.

Les parcel·les tenen una superfície aproximada entre 50 i 75m2 i, actualment, el servei d’horts municipals de l’Ajuntament de Torelló té un cost de 50 euros anuals. Tal i com especifiquen les bases reguladores els titulars de les parcel·les han de conrear l’hort seguint els criteris de l’agricultura ecològica, prohibint específicament l’ús de productes fitosanitaris i adobs químics. Al mateix temps, també són els responsables de mantenir l’entorn de les seves parcel·les i les zones de pas associades en perfecte estat.

Les sol·licituds que no hagin pogut entrar en el sorteig i, en cas que en el futur hi hagi parcel·les lliures (bé per ampliació de la zona d’horts bé perquè algun usuari deixi de treballar la seva) , se’ls podrà adjudicar una parcel·la vacant per sorteig sense haver-se d’aprovar una nova convocatòria.

El projecte d’horts socials a Torelló funciona a Mas Cervià des de l’any 2010.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: