Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

‘Federico García’, un excepcional espectacle sobre Lorca, aquest diumenge al Teatre Cirvianum

Lorca
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.01.18 15:36
El Teatre Cirvianum inicia la temporada amb un espectacle de primer nivell. Aquest proper diumenge, a les 6 de la tarda, es representarà el muntatge ‘Federico García’, basat en l’obra i la vida de Federico García Lorca, un dels millors i més complets espectacles sobre aquest poeta universal, amb baile, música en directe i imatges.

L’espectacle recorre els episodis més importants de la vida i obra lorquianes, des de la seva infància fins al seu assassinat el 1936, passant per la seva època universitària i els seus viatges a Nova York o Cuba. Una desena d’escenes que relacionen les vivències del geni granadí amb les obres que va escriure en cada període. La intenció és acostar al públic el món interior del poeta que va cantar a la vida i a la mort amb la mateixa intensitat. La millor obra del geni granadí, narrada, cantada i ballada des del cor.

La dramatúrgia va a càrrec d’Evelyn Arévalo i Pep Tosar, el qual també s’ocupa de la direcció i de la interpretació, al costat dels músics Mariola Membrives, Rycardo Moreno, José Maldonado i David Domínguez, i el ballarí Pol Jiménez.

‘Federico García’ és, segons el tècnic del Teatre Cirvianum, Pep Tines, “un espectacle excepcional, amb un Tosar que diu Lorca de manera excel·lent i uns músics i un ballarí de primeríssim nivell. Un muntatge molt recomanable”.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: