Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Teatre Cirvianum presenta una temporada amb “una de les millors programacions que mai no hem tingut”

Presentació Cirvianum 18
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.01.18 12:54
El Teatre Cirvianum va presentar, aquest dimarts la seva nova temporada, en la qual oferirà una programació que, en paraules de Pep Tines, responsable del teatre, “és una de les millors que mai no hem tingut”. Tant en teatre com en música i espectacles familiars, les propostes són d’un gran nivell i els responsables confien que pugui tenir una bona acollida per part del públic. A l’acte de presentació també hi van assistir l’alcalde, Santi Vivet, i la regidora de Cultura, Núria Güell, que van voler palesar el desencís i desconcert amb què es viu la situació del món cultural de Catalunya, d’ençà de l’aplicació del 155.

La temporada començarà aquest diumenge amb la posada en escena de ‘Federico García’, un espectacle de Pep Tosar sobre la figura de García Lorca.

D’entre la vintena de propostes, el responsable del teatre va destacar especialment, en l’àmbit teatral, ‘El metge de Lampedusa’ amb Xicu Masó ((2 de març); ‘La visita de la vella dama’, de Friedrich Dürrenmatt, amb Vicki Peña (24 de març); ‘Othelo (termina mal)’ dels argentins Mika Project i Buendía Theatre (21 d’abril); ‘Les dones sàvies’ de Molière, en una versió amb dos únics intèrprets (5 de maig); i ‘Les noies de Mossbank Road’, un dels plats forts de la temporada, amb Clara Segura, Cristina Genebat i Marta Marco (20 de maig). I l’espectacle ‘Dolce vita’, del conegudíssim Mag Lari (15 d’abril).

Pep Tines va avançar que s’ha reprès el projecte Teatres d’Osona, juntament amb l’Atlàntida de Vic i l’Auditori Teatre de Calldetenes. La iniciativa cristal•litzarà en la programació de propostes professionals sobre una mateixa temàtica i en la producció conjunta ‘Tornar’, que girarà per les tres sales.

Pel que fa a la música i la dansa, hi haurà els concerts de Matthew McDaid (27 de gener); de Maria Arnal i Marcel Bagès, que presentaran ‘45 cerebros y 1 corazón’ (24 de febrer); Asstrio amb Sonia Gómez i Ramon Balagué (6 d’abril); i Tastet de Gospel (6 de maig) i la Coral Lloriana Jove (12 de maig). A banda de la proposta de música, dansa i hip hop, ‘Blockparty & James Brown Tribute’, dels espectaculars Brodas Bros (16 de febrer).

La programació també té una vessant d’espectacles per a públic familiar, entre els quals destaquen les propostes d’Engruna Teatre (18 de febrer), Cia La Bleda (18 de març), Produccions Badalls (22 d’abril), i el pallasso Toti Toronell (19 de maig). I també les propostes de formacions locals, com les reposicions de ’99 contes amagats’ de Xarxa Torelló (28 de gener), i ‘Toc-toc’ de Nou 69 Teatre (2 i 3 de juny); o el muntatge de dansa ‘Límbico’clock’ del grup local XRX (29 d’abril).

D’altra banda, també es va presentar la nova imatge corporativa del Teatre Cirvianum i la nova web, que s’ha adequat a la plataforma de venda d’entrades.

Per acabar, es va anunciar que s’ha ampliat l’oferta d’abonaments ja que, a més de l’abonament general, s’ha posat en circulació l’abonament Musicat (per a 5 espectacles de música) i el Dansacat (per a 3 espectacles de dansa), a preus encara més assequibles.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: