Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'escola Vall del Ges torna a participar en el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola

Data de publicació: 21.11.17 10:57
Aquest és el cinquè curs que el projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ es porta a terme a escoles del territori, concretament al cicle superior de Primària. Coordinat pel servei d’empresa i emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i impulsat per la Diputació de Barcelona, l’objectiu del projecte és fomentar l’esperit emprenedor i el desenvolupament dels valors i competències empresarials bàsiques definides en el currículum d’Educació Primària.

L’escola Vall del Ges, que és el segon curs que participa al projecte, aposta de nou per un projecte que, a través de la creació i gestió d’una cooperativa escolar, treballa aspectes com la iniciativa, la creativitat, la cooperació i el treball en equip en alumnes de 5è de primària, amb el suport de la comunitat educativa, l’administració i els agents socials del territori.

El passat 2 de novembre es va portar a terme una xerrada informativa adreçada als pares i mares dels alumnes de 5è de Primària amb l’objectiu d’explicar en què consisteix el projecte i com es desenvoluparà al llarg del curs escolar. És important que els pares i mares coneguin a fons el projecte i que també s’obri l’oportunitat de participació i implicació, per exemple, aportant coneixement, experiències, habilitats i aptituds relacionades amb els valors d’emprendre i participant en les dinàmiques que tenen per objectiu facilitar-los eines i coneixement que els permeti ajudar als seus fills i filles, per exemple, a fomentar la capacitat de decisió, d’autonomia, creativitat,...

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: