Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’equip del Síndic de Greuges va atendre 6 visites a Torelló

Data de publicació: 12.10.17 10:08
L’oficina del Síndic de Greuges va atendre 6 visites, en el decurs de la seva estada a Torelló, aquest dimecres 11 d’octubre. Les persones ateses per l’equip del Síndic a La Cooperativa han presentat 5 queixes i han formulat 1 consulta. Les problemàtiques plantejades han estat, entre altres, temes relacionats amb consum (gas), tributari, medi ambient...

Dues de les cinc queixes presentades anaven adreçades a l’Ajuntament de Torelló. Totes les visites ateses, excepte una, eren de persones veïnes de la població.

La visita de l’oficina del Síndic de Greuges s’emmarca en el conveni de col•laboració signat amb l’Ajuntament, en virtut del qual la Sindicatura ofereix una atenció més propera a la ciutadania de la localitat per a la defensa dels seus drets. En base al conveni, els ciutadans i ciutadanes podran, des de Torelló mateix, presentar al Síndic les seves queixes sense haver-se de desplaçar a l’oficina de Barcelona: el Síndic traslladarà a Torelló, periòdicament, els assessors que consideri adients perquè s’entrevistin amb les persones o les entitats que ho sol·licitin prèviament. D’altra banda, el Síndic supervisarà l’actuació de l’Ajuntament de forma singularitzada i farà un informe anual sobre la situació de les queixes i consultes referents al municipi, que podrà presentar en el ple municipal.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: