Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

27 denúncies en la campanya de control de vianants

Data de publicació: 11.10.17 12:45
La setmana del 2 al 8 d’octubre, la policia local de Torelló va portar a terme una campanya de control de vianants, orientada a la prevenció dels elements més vulnerables de la mobilitat. La campanya de control s’ha fixat en comportament, semàfors i passos de vianants. En total s’han controlat 29 vehicles, dels quals 27 han estat denunciats (25 en temes de comportament i 2 en passos de vianants).

Les eventuals infraccions que s’han controlat feien referència al comportament: entorpir indegudament la circulació, originar perill, perjudicis o molèsties innecessàries (estacionaments en cantonades, en càrrega i descàrrega, en aparcaments reservats...); als semàfors (no aturar-se davant el llum ambre del semàfor, no aturar-se a la línia de detenció més pròxima a un semàfor en vermell); i passos de vianants(no respectar un pas de vianants senyalitzat, entrar en una altra via sense respectar la prioritat dels vianants).

En el marc d’aquest seguit de campanyes coordinades de control i vigilància, per als propers mesos hi ha campanyes previstes de distraccions i semàfors, transport escolar i alcoholèmia i drogues.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: