Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Conferència de l’exconseller Mas-Colell, dimarts vinent, en l’acte de lliurament dels premis ADNemprèn

Premis ADN 17 (I)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.10.17 12:57
L’exconseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Andreu Mas-Colell participarà en l’acte de lliurament dels premis ADNemprèn que tindrà lloc a Mas Vinyoles de Sant Pere de Torelló el pròxim dimarts 17 d’octubre. Mas-Colell farà una conferència en l’acte d’entrega d’aquests guardons que premien la trajectòria d’emprenedors sorgits a la Catalunya central i que són referents per tots aquells que aposten per l’emprenedoria com a forma de generar impacte econòmic i social.

L’acte que començarà a les 6 de la tarda servirà per entregar els 4 premis de la convocatòria que vol trencar els estereotips associats a l’emprenedoria i identificar l’ADN de l’emprenedor, més enllà del projecte. En total, s’han rebut més de trenta candidatures en les diferents categories: el premi ADNstarter, patrocinat per l’Ajuntament de Torelló, distingirà la trajectòria d’una persona emprenedora i la seva projecció de futur associada al o als projectes que hagi promogut i/o estigui promovent. El premi ADNtransformer, patrocinat per Obra Social “la Caixa”, guardonarà la trajectòria d’una persona major de 48 anys que hagi reorientat la seva carrera professional vers l’emprenedoria, tot valorant el projecte que estigui promovent i la superació del plus de dificultat que sol presentar-se en aquest cas. El premi ADNsmart clean premiarà una persona emprenedora (o un equip) que lideri un projecte empresarial tecnològic, sòlid i innovador en els camps de les anomenades cleantech o smart tech. Finalment, el premi ADNgurú s’institueix amb caràcter honorífic per a una persona amb una llarga trajectòria emprenedora, que encarni els atributs de l’ADNemprèn i pugui representar un referent per a les noves generacions d’emprenedors.

Un jurat integrat per 10 persones

El jurat de la primera convocatòria dels Premis ADNemprèn està format per persones relacionades amb el món empresarial, la formació, la promoció econòmica i/o el foment de l’emprenedoria: Ermen Llobet, director de Mas Vinyoles Venture Factory, com a president; i els vocals han estat Núria Arimany de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC; Manel Romans, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló; Albert Puigvert, gerent de l’Associació ARCA; David Garrofé, secretari general de CECOT i BANC; Abel Conill, conseller-delegat de Victoria Ventura Capital; Roser Salvat, responsable de màrqueting, comunicació i estratègia de la Cambra de Barcelona; Marina Geli, coordinadora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC i exconsellera de Sanitat de la Generalitat; Tomàs Feliu, conseller delegat de Bassols Energia; i Àngels Guiteras, en representació de l’Associació Leader Ripollès-Ges-Bisaura.

L’àmbit territorial dels premis és Osona, la Garrotxa, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i el Ripollès. Els Premis ADNemprèn els organitzen l’Ajuntament de Torelló, Mas Vinyoles Venture Factory i la UVic-UCC i són possibles gràcies al suport d’empreses i institucions que aposten per identificar i potenciar l’ADN de les persones emprenedores del territori de la Catalunya Central: Obra Social “La Caixa”, Ajuntament de Torelló, Bassols Energia, Grup Oliva Torras, TESEM, Associació Leader Ripollès-Ges-Bisaura, Projecte Startup rural, RMB Advocats Associats i Grup Vilar Riba.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: