Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Finalitza el projecte dels Agents Cívics de Torelló 2017

Data de publicació: 13.09.17 11:56
El passat divendres 8 de setembre va finalitzar la seva tasca l’equip dels agents cívics, després de sis mesos de feina. Al llarg d’aquest mig any, els membres de l’equip han detectat i gestionat incidències i problemàtiques als carrers de Torelló, de la mateixa manera que han atès als ciutadans que ho han sol·licitat, tant per consultes, com per queixes o suggeriments.

Els agents cívics han engegat i portat a terme 8 campanyes informatives, destacant les relatives a gossos i a utilització de contenidors; 5 accions de suport a la població, conjuntament amb la policia local; i 9 campanyes de localització i estudi de problemàtiques.

En el marc de la tasca al carrer, els agents cívics han fet un total de 558 deteccions d’incidències; han rebut 188 queixes i suggeriments per part dels ciutadans, la majoria de les quals relacionades amb manteniment i infraestructures, tot i que també tenen força pes les de medi ambient i policia. A més, una vintena de ciutadans se’ls han adreçat per demanar informació o fer alguna consulta sobre la població o l’Ajuntament. Del total de les 769 incidències, 410 han estat resoltes en aquests 6 mesos, el que equival a un 53,3%.

Tant les incidències com les aportacions dels ciutadans han estat gestionades per la coordinadora dels agents cívics i derivades als corresponents responsables tècnics de l’Ajuntament a fi de dur a terme les accions necessàries o l’estudi de les propostes de millora.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: