Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La biblioteca Dos Rius acull una exposició sobre el malbaratament alimentari

Som gent de profit (I)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.09.17 11:52
Al llarg del mes de setembre, la biblioteca Dos Rius acull una exposició sobre el malbaratament alimentari. L'exposició es titula 'Som gent de profit', i té com a objectiu la millora dels hàbits per tal d'evitar el malbaratament alimentari.

El menjar constitueix un recurs valuós que cal tractar i consumir amb responsabilitat per poder-ne aprofitar totes les seves capacitats nutritives. Tot i això, en les societats desenvolupades es llencen milers de tones d’aliments. A Catalunya es llencen cada any unes 262.000 tones de menjar. Això vol dir que cada català llença 35 kg de menjar a l’any.

En vista d’aquestes dades, l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha dut a terme una campanya informativa per incrementar en la població el coneixement sobre el malbaratament alimentari i per aconseguir reduir-lo. La campanya 'Som gent de profit' s’emmarca en l’objectiu definit al PRECAT 20 de reduir un 50% el malbaratament alimentari l’any 2020 (respecte a l’any 2010).

En el marc d’aquesta campanya informativa, l’ARC ha produït una exposició itinerant sobre la prevenció del malbaratament alimentari que inclou també un taller educatiu. Durant el proper mes de setembre, la biblioteca Dos Rius acull l’exposició i el taller 'Som gent de profit' (que es va fer el passat dia 6) per tal de millorar els costums i evitar el malbaratament alimentari.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: