Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Andrea Sunyol obté la beca Segimon Serrallonga i completarà el doctorat a la University College London

Sunyol
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 19.06.17 12:06
Andrea Sunyol va ser proclamada guanyadora de la Beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis a l’estranger per al curs acadèmic 2017 – 2018, certamen que convoca l’Ajuntament de Torelló a través de la regidoria de Cultura i amb la col·laboració de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya i la Xarxa Vives d’Universitats. La seva proposta és completar el seu doctorat sobre el Multilingüisme, elitisme i ideologies de globalisme en escoles internacionals a Catalunya, a la University College London (Regne Unit).

La Comissió de Selecció va atorgar la beca a Andrea Sunyol per unanimitat, alhora que va valorar molt positivament la solidesa del projecte, la rellevància del tema i l’impacte social que els resultats de la recerca poden tenir, elements valuosos per a la millora del sistema educatiu del nostre país. També va destacar el currículum de la guanyadora, que mostra l’amplitud de la seva formació acadèmica, així com la idoneïtat de la universitat escollida.

Finalment, la Comissió de Selecció va voler felicitar totes les persones que han optat a la Beca Segimon Serrallonga d’enguany i deixar constància de la diversitat dels projectes i de l’alt nivell del treballs presentats.

L’acte de lliurament de la Beca Segimon Serrallonga va tenir lloc a la sala noble de Can Parrella i es va completar amb una conferència de Manuel Guerrero, comissari de l'Any Palau i Fabre, titulada ''La Veritat vol l'embriaguesa a dintre'. Sobre Segimon Serrallonga i Josep Palau i Fabre'.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: