Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Guia d’Estiu 2017 presenta l’oferta d’activitats dels propers mesos per a nens i joves

Data de publicació: 16.06.17 12:22
Un munt d’activitats per a infants i joves apareixen en la Guia d’Estiu dels municipis de la Vall del Ges, que s’ha començat a distribuir. Entre Torelló i Sant Vicenç i Sant Pere de Torelló s’organitzen una cinquantena d’activitats. La Guia, que s’edita anualment, és una iniciativa de les regidories de Joventut dels ajuntaments de Torelló Sant Pere i Sant Vicenç i conté una àmplia oferta d’activitats d’estiu per als infants i joves de 3 a 16 anys.

Les activitats, que abasten els mesos de juny i juliol, són de ben diversa naturalesa: casals d’estiu, colònies, campus, campionats i activitats esportives (pàdel, futbol, bàsquet, triatló, natació sincronitzada, multiesportiu), cursets de natació, pàdel, tennis, o activitats plàstiques, etc.

La guia aporta informació sobre el tipus d’activitat, dates, horaris, lloc on es farà i preus. A banda de poder descarregar la informació a la web del Torelló Jove i a les webs municipals, també se n’han imprès exemplars en format paper, que es distribuiran al Torelló Jove.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: