Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Band the Cool Ensemble - Big Band del Triangle del Senglar porta el seu jazz a l’escenari del Cirvianum

Senglar
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 15.05.17 10:27
El Teatre Cirvianum acollirà, aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda, un concert de jazz de la Big Band del Triangle del Senglar. En aquesta actuació, la formació comptarà amb la participació estel·lar de Quim Abramo a la guitarra i les veus de Gudi i Paula Valls.

La Big Band del Triangle del Senglar és una banda genuïnament de terra endins, formada per músics que tenen la denominació d’origen del territori per cep o empelt i el maridatge idoni de l’experiència. Són músics professionals, professors de música, alumnes i algun aficionat que fan del jazz de gran orquestra una manera de riure’s del mort i de qui el vetlla.

La BCEnsemble, la Big Band del Triangle del Senglar, ha nascut amb la voluntat de perdurar i d’anar pel món sense manies. Està integrada per Franco Molinari (contrabaix i baix); Jordi Pau (piano); Joan Carles Aguerri (bateria); Jordi Soldevila (guitarra); Aaron Molinari, Laia Sellarès, Joan Bardulet (trompetes); Jordi Riera, Gil Casals, Xavier Coromina (trombons); Sergi Masana, Manel Comte (saxos); Jordi Alcalde, Àngel Giralt (saxos tenors) i Jordi Ballesteros (saxo baríton).

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: