Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Una seixantena de persones van participar a la jornada de neteja fluvial ‘Fem dissabte!’

Neteja fluvial 17
Ampliar en una finestra emergent
Neteja fluvial 17 (I)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 15.05.17 11:21
Una seixantena de persones van participar, dissabte passat, a la jornada de neteja dels espais fluvials ‘Fem dissabte!’, que van organitzar l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. En total, es van recollir uns 60 quilos de brossa, majoritàriament plàstics, llaunes i ampolles de vidre, però també altres ‘curiositats’ com un tros de carro de la compra, ferros i canonades de PVC.

Els participants van netejar des del Santuari de Rocaprevera fins al Puig de les Tres Creus, el marge dels Comuns... En el decurs de la jornada, els assistents van compartir un esmorzar.

El ‘Fem Dissabte!’ és una jornada participativa per la neteja de l’entorn natural del municipi. L’acció, a més de concretar-se en la neteja d’un espai, serveix per sensibilitzar la ciutadania en temes de protecció del medi ambient, i especialment, per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: