Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La comissió del servei d’aigua de Torelló demanarà a la Diputació que faci un estudi de costos

Data de publicació: 19.04.17 14:52
Aquesta setmana s’ha reunit la comissió que estudia la remunicipalització del servei d'aigua a Torelló. La concessió a l’empresa Sorea d’aquest servei municipal finalitza el novembre de 2018 i, arran d’una moció aprovada en sessió plenària l’any passat, tots els grups es van comprometre a estudiar els diferents escenaris en el marc d’aquesta comissió.

En la reunió, que és la segona que celebra aquesta comissió –en la qual estan representats tots els grups municipals-, es va acordar lliurar tota la documentació a la Diputació de Barcelona, que és qui farà l’estudi de costos, tant en el supòsit d’una gestió indirecta –com l’actual- com d’una gestió directa. També es va acordar convidar, entre maig i juny, un representant polític d’un municipi que hagi optat per la gestió directa per tal que expliqui la seva experiència; així com un representant d’un municipi que gestioni el servei a través del Consorci per a la gestió d’Aigües de Catalunya (CONGIAC).

L’objectiu de la comissió és disposar de la màxima informació sobre una hipotètica remunicipalització de l'aigua a Torelló, abans de la finalització de la concessió del servei.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: