Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Audifilm proveirà l’Ajuntament d’un sistema informàtic per a la tramitació electrònica administrativa

Signatura Audifilm
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.04.17 10:04
Aquest dimecres va tenir lloc la signatura del contracte entre l’Ajuntament de Torelló i l’empresa Audifilm per al proveïment del sistema informàtic de gestió i tramitació electrònica administrativa. El contracte el van signar Santi Vivet, alcalde de Torelló, i Joan Font, director gerent d’Audifilm.

Audifilm es va adjudicar el concurs pertinent, que té una durada de 4 anys prorrogables per dos anys més, en presentar l’oferta econòmicament més avantatjosa, per al subministrament i implantació d’un sistema integral d’informació, gestió i tramitació electrònica administrativa a l’Ajuntament de Torelló.

La finalitat que persegueix el contracte és dotar l’Ajuntament d’un sistema d’informació per a la gestió dels procediments administratius que contempli el cicle complet de la gestió administrativa dels expedients, permetent la incorporació de la tramitació electrònica als seus expedients d’acord amb les exigències de les lleis 39/2015 i 40/2015 i altra normativa vigent.

En aquest sentit, el nou sistema de gestió s’integrarà en el procés d’implantació a l’Ajuntament d’un model de treball basat en el model e-SET de l’AOC, que ha de permetre la simplificació i optimització dels processos administratius.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: