Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Clàudia Galícia rep el reconeixement de l’Ajuntament pels seus èxits esportius

Clàudia 2017
Ampliar en una finestra emergent
Clàudia 2017 (I)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.03.17 11:40
Rodejada de la seva família i d’una representació de les entitats esportives de la població, aquest dilluns al migdia, Clàudia Galícia ha rebut el reconeixement de la corporació municipal pels seus èxits esportius al llarg de la temporada hivernal i especialment als mundials d’esquí de muntanya, on va obtenir la medalla d’or en la modalitat d’sprint.

L’acte ha tingut lloc a la Sala Noble de Can Parrella, en presència de membres de l’equip de govern i dels grups polítics de l’Ajuntament. La regidora d’Esports, Conce Villena, ha enumerat els mèrits esportius de l’esquiadora torellonenca, mentre que l’alcalde ha elogiat la seva gran capacitat d’esforç i el seu talent natural i li ha agraït que hagi aconseguit que “des dels mitjans de comunicació sempre s’associï el nom de Clàudia Galícia a Torelló”.

L’esportista, emocionada, ha volgut agrair el reconeixement de l’Ajuntament i el suport que rep per part de la gent de Torelló. Abans de signar el Llibre d’Honor, ha reiterat la seva intenció de continuar competint al màxim nivell i intentar repetir els èxits que està obtenint.

Als mundials d’esquí de muntanya a Alpago i Piancavallo (Itàlia), Clàudia Galícia va obtenir quatre medalles: la d’or en la modalitat sprint, la de plata en relleus, per equips i combinada, a banda de classificar-se sisena en la cursa vertical.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: