Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Tornen a engegar el programa de Voluntariat per la Llengua

Voluntariat llengua
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 06.03.17 09:13
Aquest mes de febrer, el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza, a través de l’Oficina de Català de Torelló, el programa de Voluntariat per la Llengua. Es tracta d’un programa que facilita que persones que habitualment parlen en català es trobin amb persones que volen practicar-lo i conversin en un ambient real i distès.

Pot ser voluntari o voluntària qualsevol persona si...
- Parla habitualment català.
- Disposa de 10 hores, durant un mínim de 10 setmanes, per parlar en català amb una persona que vol practicar-lo, adquirir fluïdesa i incorporar-lo d’una manera natural a les seves activitats quotidianes, laborals o de relació social.

Pot ser aprenent o aprenenta qualsevol persona si...
- Parla una mica el català.
- Disposa de 10 hores, durant un mínim de 10 setmanes, per practicar el català amb una persona que el parla habitualment, per poder tenir més fluïdesa i incorporar-lo d’una manera natural a les seves activitats quotidianes, laborals o de relació social i perquè aquesta persona s’acostumi a no canviar de llengua encara que parli amb algú que no en sap gaire.

També poden participar...
- Entitats que volen promoure i facilitar que les seves persones associades participin en el programa de ‘Voluntariat per la Llengua’.
- Establiments que vetllen per l’ús del català en l’atenció al públic i volen facilitar que persones que participen en el programa puguin practicar el català.

Per participar en el programa com a voluntari/ària o com a aprenent/a cal enviar un correu electrònic a l’adreça torello@cpnl.cat o bé trucar al telèfon de l’Oficina (93 850 51 92).

Més informació sobre el programa en aquest enllaç http://www.vxl.cat/

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: