Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Carnaval de Terra Endins escalfa motors

Presentació Carnaval 17
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.02.17 08:29
Les entitats organitzadores del Carnaval de Terra Endins van presentar els actes i les novetats de l’edició d’aquest any. El Carnaval torellonenc, després dels actes inicials com la proclamació del Rei Carnestoltes al Cirvianum, concentra els seus actes principals a partir de dijous vinent, amb el Pullassu, Senyoretes i Homenots, la rua de Carnaval, el Carnaval Infantil i l’Enterrament de la sardina.

La 39ena edició del Carnaval de Terra Endins es presenta amb la gran novetat de la nova organització de l’entitat ACTE. Tots els actes presenten alguna novetat, tot i que les més significatives estan en les activitats de dissabte, com ara l’itinerari de la rua o la ubicació del jurat (que obrirà la rua en una carrossa fins a ocupar el seu lloc al carrer Anselm Clavé). I també la nova fórmula del ball de Carnaval, amb el Terra Endins Festival a la carpa de la zona esportiva.

A la rua hi ha prevista la participació d’una vintena de colles carrossaires, que mobilitzaran més de 3.000 persones. D’altra banda, els dies previs, el Rei Carnestoltes visitarà les escoles de la Vall del Ges per fomentar l’afició carnavalera.

Pel que fa al jurat, estarà format pel cantant menorquí Cris Juanico; el conegut actor Sergi Mateu (l’Albert de ‘La Riera’); el dissenyador del cartell d’aquest any, Narcís Ballús; l’experta en comunicació creativa Dolors Boatella; la dissenyadora tèxtil Maribel Salvans; i el dissenyador industrial Ramon Soler.

Com altres anys, des de l’Ajuntament s’ha organitzat la campanya ‘Per Carnaval tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te’, amb un seguit d’activitats adreçades a la prevenció del consum d’alcohol i drogues especialment entre els menors.

Arxius relacionats

  • Carnaval 2017
     pdf  Arxiu PDF (4,42 Mb) - Data de publicació: 16.02.17

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: