Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’enquesta sobre la Festa Major recull un total de 45 respostes

Data de publicació: 11.10.16 12:47
Un total de 45 persones han expressat la seva opinió sobre la passada Festa Major de Torelló, a través de l’enquesta que es va penjar a la web municipal. A través de l’enquesta, la ciutadania podia manifestar allò que li havia agradat més i menys, i allò que creia que es podia canviar, millorar o simplement treure.


En total, s’han respost 45 enquestes, xifra que la regidora de Participació Ciutadana, Núria Güell, relativitza: “pot semblar que són poques, però és la primera vegada que fem una enquesta d’aquest tipus. És important haver obert aquest canal de participació”. La regidora explica que, en funció de l’edat de la persona que opina, les opinions van d’un extrem a l’altre.

Entre les coses que han agradat més, tot i que hi ha molta diversitat de gustos, destaquen els concerts i la música, les activitats familiars i la varietat d’actes. Pel que fa al que ha agradat menys, s’esmenta tot allò relacionat amb el consum d’alcohol, la brutícia i la durada de la festa, que alguns consideren excessiva. Pel que fa als canvis que s’hi podrien introduir i les propostes de millora, es parla dels horaris de les activitats, d’evitar solapar actes i d’acotar els dies de festa.

En l’apartat on es preguntava què es podria afegir a la Festa Major, sobretot es demanen més concerts per a públics diversos i també més activitats familiars. I quant a què s’ha de treure, les opcions que reben més crítiques entre les persones que han completat l’enquesta són la Porronada i el Riminí. En l’apartat de valoració de la festa i els actes, la puntuació mitjana és de 5,66 sobre 10; i 31 dels enquestats aproven la Festa Major, la qual cosa representa més d’un 68%.

Núria Güell diu que, encara que hagin estat poques respostes, “les tindrem en compte” i assegura que “aquesta enquesta ha estat el primer pas, en farem més en el futur i sobre altres temes”, amb la idea de consolidar aquesta forma de participació ciutadana.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: