Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’equip de govern fa balanç de la gestió a mitja legislatura

Balanç de mitja legislatura
Ampliar en una finestra emergent Balanç de mitja legislatura
Data de publicació: 18.06.09 14:15
Una quarantena de persones van assistir a l’acte ‘Passem comptes’ amb el qual l’equip de govern de Torelló va voler fer balanç dels dos últims anys de gestió, just quan s’ha cobert la meitat de la legislatura.

A l’acte, celebrat al Foyer del Cirvianum, hi van intervenir l’alcalde Miquel Franch i Lluís Bassas, regidor cap d’àrea de Territori i Urbanisme; Pere Galobardes, regidor cap d’àrea de Economia i Hisenda, Règim Interior i Seguretat; Manel Romans, regidor cap d’àrea de Serveis a les Persones; i Marc Fontserè, regidor cap d’àrea de Promoció Econòmica, Societat del Coneixement i Medi Ambient.

Com a preàmbul a les diferents intervencions, Miquel Franch va atribuir la celebració de l’acte a la intenció que la gestió de la cosa pública sigui “participativa, clara i transparent”. Entrant en matèria, va assegurar que en aquests dos anys “s’ha treballat intensament, amb entusiasme i dedicació”. Per això va dir que “sota el nostre criteri, Torelló ha avançat”, i que, a hores d’ara, “no és agosarat afirmar que aquest govern municipal ha complert més del 50% dels compromisos contrets per aquest mandat. Només cal constatar tot allò que s’ha fet, al marge del que està en marxa o a punt d’iniciar-se”. Finalment, va reiterar el seu compromís i el del seu equip –“un govern fiable que se sent cohesionat i fort”- de no quedar-se aturats en els dos següents anys de legislatura. “Continuarem treballant”, va afirmar.

Posteriorment a la intervenció de l’alcalde, els regidors van enumerar els diferents projectes, iniciatives i programes que s’han tirat endavant en cada una de les àrees municipals, alhora que també paraven esment en tot allò que queda pendent fins a final del mandat.

La darrera intervenció de l’alcalde va servir per posar de relleu els projectes i actuacions previstos d’ara fins al 2011. En aquest capítol va destacar des de la revisió del Pla General d’Urbanisme fins a les obres del sector industrial Mas Les Vinyes, passant per les noves promocions d’habitatge, el Museu de la Torneria, la nova llar d’infants de La Cabanya, l’escola Marta Mata o la futura residència per a la gent gran. I també es va referir de manera especial a totes aquelles actuacions que porta aparellades el projecte del Pla de Barris (pendent de ser escollit) i al projecte de remodelació de la plaça Nova que d’aquí a poques setmanes començarà a caminar amb una sessió informativa pública.

Encara abans d’acabar, els assistents van poder formular les qüestions que van voler als representants municipals.

L'emissió íntegra de la sessió es podrà veure a través d’El 9 TV, aquest dissabte a les 11.00 h; diumenge a les 13.00 i a les 19.00 h; i dilluns a les 17.30 h.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: