logo

Grup Actiu de Torelló

Grup Actiu de Torelló
Grup Actiu de Torelló Gat
Grup Actiu de Torelló concurs
El grup actiu de Torelló, GAT, neix l'abril de 1993 a partir d'un curs de formació organitzat per l'Institut Català de la Dona i l'Ajuntament de Torelló. Anteriorment, però mai d'una manera continuada, s'havien dut a terme diferents tallers aprofítant els coneixements i les habilitats dels participants. L'assistència al curs va ser de 35 persones, totes amb l'interès per continuar la dinàmica encetada. A partir de Llavors, es van començar a fer trobades setmanals per concretar els interessos d'aquest nou grup, i a finals de l'any 1994, ja amb una dinàmica constant i uns objectius més definits, es decideix escollir un nom per identificat el nou grup: GAT (Grup Actiu de Torelló).

El GAT vol agrupar dones i homes amb tota mena d'inquietuds: culturals, socials... Som gent amb tarannàs diferents, edats diverses i interessos comuns. El GAT pretén ser un grup on dones i homes trobin suport per a qualsevol proposta o activitat, tant cultural com social o de lleure. Volem que els participants trobin en el grup un espai de relació que faciliti l'intercanvi d'opinions, idees i experiències a través d'activitats i reunions.

Ens coordinem amb altres entitats i grups locals o comarcals per tal de potenciar actes culturals i/o socials conjunts: Ràdio Ona, Fòrum per la Igualtat, Pla estratègic de la Vall del Ges Orís i Bisaura...

Organitzem el Concurs de narrativa i poesia GAT Literari, el programa radiofònic setmanal 'Les tertúlies del GAT', un Taller d'escriptura per aprendre les diferents tècniques literàries en narrativa i poesia, xerrades col·loqui cada 8 de març i, durant tot l'any, diverses conferències sobre temes d'interès general.
Persona de contacte
Carme Buxadera Brothier (presidenta)
Adreça
Carrer Matagalls, 20
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 37 63
Web
http://www.grupactiutorello.gesbisaura.cat

Arxius relacionatsAjuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20