logo

Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló
El Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló, un dels més importants del món en el seu gènere, exhibeix i posa en competició cada any els millors films a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura. L'ampli ventall de possibilitats temàtiques que ofereixen les bases del festival permet que durant els 10 dies d'exhibició es projectin documentals de diversos gèneres: d'expedicions, reportatges de natura, d'esports d'aventura, documentals ecològics, etc..

El ressò i consolidació del festival, permet concentrar en pocs dies les millors produccions de cada any de les empreses productores del sector: televisions i productores independents. A banda de la secció competitiva, que suposa la projecció d'uns 40 films per edició, el Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló inclou també altres apartats i activitats.


Destaquen les seccions no competitives, on el festival projecta un seguit de pel·lícules de diferent índole: pel·lícules convencionals, films relacionats amb el personatge convidat de cada edició, retrospectives d'autors destacats, etc.

A més de les pel·lícules, el festival també ofereix exposicions, un espai editorial, així com altres activitats i actes que estan lligats d'alguna forma amb el món de la muntanya.

Tot plegat fa del Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló l'única trobada de l'Estat d'aquestes característiques i una de les primeres del món, que reuneix any rere any milers d'espectadors.
Persona de contacte
Joan Salarich
Adreça
Anselm Clavé 5, 3er 2a/Apartat 19
08570 - Torelló
Telèfon
938 50 43 21
e-mail
info@torellomountainfilm.cat
Web
http://www.torellomountainfilm.cat
Observacions
Premsa:
Isaac Moreno
Núria Julià
press@torellomountainfilm.cat

Arxius relacionats


Notícies

Festival Muntanya 2019 1a Presentació
Cartell Cinema de Muntanya 2018
Presentació Festival Muntanya 2018
  • Segona edició del concurs d’aparadors en el marc del Festival de Cinema de Muntanya
    Data de publicació: 08.10.18 10:59
    L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerciants de Torelló, el Festival de Cinema de Muntanya i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen la segona edició del concurs d’aparadors. El concurs tindrà lloc en el marc del Festival de Cinema de Muntanya i la temàtica serà el cinema de muntanya. L'any passat, en la primera edició, hi van participar 21 establiments.


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20