Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló
El Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló, un dels més importants del món en el seu gènere, exhibeix i posa en competició cada any els millors films a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura. L'ampli ventall de possibilitats temàtiques que ofereixen les bases del festival permet que durant els 10 dies d'exhibició es projectin documentals de diversos gèneres: d'expedicions, reportatges de natura, d'esports d'aventura, documentals ecològics, etc..

El ressò i consolidació del festival, permet concentrar en pocs dies les millors produccions de cada any de les empreses productores del sector: televisions i productores independents. A banda de la secció competitiva, que suposa la projecció d'uns 40 films per edició, el Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló inclou també altres apartats i activitats.


Destaquen les seccions no competitives, on el festival projecta un seguit de pel·lícules de diferent índole: pel·lícules convencionals, films relacionats amb el personatge convidat de cada edició, retrospectives d'autors destacats, etc.

A més de les pel·lícules, el festival també ofereix exposicions, un espai editorial, així com altres activitats i actes que estan lligats d'alguna forma amb el món de la muntanya.

Tot plegat fa del Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló l'única trobada de l'Estat d'aquestes característiques i una de les primeres del món, que reuneix any rere any milers d'espectadors.
Persona de contacte
Joan Salarich
Adreça
Anselm Clavé 5, 3er 2a/Apartat 19
08570 - Torelló
Telèfon
938 50 43 21
e-mail
info@torellomountainfilm.cat
Web
http://www.torellomountainfilm.cat
Observacions
Premsa:
Isaac Moreno
Núria Julià
press@torellomountainfilm.cat

Arxius relacionats


Notícies

Festival Muntanya 2019 1a Presentació
Cartell Cinema de Muntanya 2018
  • Segona edició del concurs d’aparadors en el marc del Festival de Cinema de Muntanya
    Data de publicació: 08.10.18 10:59
    L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerciants de Torelló, el Festival de Cinema de Muntanya i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen la segona edició del concurs d’aparadors. El concurs tindrà lloc en el marc del Festival de Cinema de Muntanya i la temàtica serà el cinema de muntanya. L'any passat, en la primera edició, hi van participar 21 establiments.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: