Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comissió organitzadora del Mercat del Trasto

Logo Mercat del Trasto
Ampliar en una finestra emergent
Mercat del Trasto
Ampliar en una finestra emergent Mercat del Trasto
Mercat del Trasto
Ampliar en una finestra emergent Mercat del Trasto
El Mercat del Trasto és un mercat d'objectes usats, de segona, tercera, o desena mà, que es celebra el matí del diumenge immediatament anterior a Sant Isidre, es a dir, el segon diumenge de maig, al centre de la vila de Torelló.

Hi assisteixen unes 25.000 persones que passegen, remenen, fan el badoc, negocien preus... etc. entre les mes de 400 parades que hi participen cada any.

L'Aparador i Venda de trastos a la Plaça vella. Comença al matí, i hi podem trobar els millors objectes de cada parada o les curiositats mes interessants del mercat durant tot el matí.

Un altre acta important al Mercat del Trasto, és l'anomenat, Trasto Art, on l'escola de Dibuix i arts plàstiques de Torelló organitza un concurs per què els creadors de més inquiets de Torelló i comarca, exhibeixin les seves obres, on el principal recurs prové de materials reciclats.

Passejar pels carrers del Mercat, des de les 7 del matí, fins les 2 de la tarda, hora en que finalitza, es tota una aventura que no et pots perdre. Podràs veure, remenar, triar, trobar coses que mai hauries imaginat, podràs disfrutar d'una subhasta diferent i divertida, podràs esmorzar i fer el vermut, en una taverna inigualable per la seva singularitat amb música en directa igualment singular...

Tot això ho trobaràs al Mercat del Trasto, llavors, entendràs perquè milers de persones cada any repeteixen la visita.

Sens dubte, el Mercat del Trasto de Torelló es una de las fires més importants i alhora diferents que pots trobar a les terres catalanes.
Persona de contacte
Sergi Susín Calle (president)
Adreça
08570 - Torelló
e-mail
mercatdeltrasto@gmail.com

Notícies

Mercat del Trasto 2014
 • Centenars de parades i milers de visitants al Mercat del Trasto
  Data de publicació: 12.05.14 10:25
  Centenars de parades amb els objectes més inversemblants van omplir els carrers del centre de Torelló, aquest diumenge, amb motiu de la celebració del Mercat del Trasto. Tot i que, a primera hora del matí, va descarregar un fort ruixat, al final el temps es va aguantar i va permetre el normal desenvolupament del Mercat.
Mercat del Trasto 1
 • Tornen les andròmines i els objectes de segona mà amb el mercat del Trasto
  Data de publicació: 03.05.14 10:25
  Torelló viurà, aquest cap de setmana, una nova edició del tradicional Mercat del Trasto. Des de primera hora del matí de diumenge, els carrers i places del nucli antic s’ompliran de parades que oferiran als visitants i passavolants tot tipus de trastos, andròmines i objectes de segona mà. El Mercat del Trasto es complementa amb una programació d’activitats que també abasta el dissabte.
 • Trobada instagramers i concurs de foto poesia visual
  Data de publicació: 03.05.14 09:34
  El proper diumenge 11 de maig, l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló proposa una trobada d’instagramers i un concurs de foto poesia visual dins el marc del Mercat del Trasto. Un mateix objecte servirà com a punt de partida per a tots els concursants, els quals hauran de penjar una foto poesia visual al seu perfil d’Instagram.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: