Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comissió organitzadora del Mercat del Trasto

Logo Mercat del Trasto
Ampliar en una finestra emergent
Mercat del Trasto
Ampliar en una finestra emergent Mercat del Trasto
Mercat del Trasto
Ampliar en una finestra emergent Mercat del Trasto
El Mercat del Trasto és un mercat d'objectes usats, de segona, tercera, o desena mà, que es celebra el matí del diumenge immediatament anterior a Sant Isidre, es a dir, el segon diumenge de maig, al centre de la vila de Torelló.

Hi assisteixen unes 25.000 persones que passegen, remenen, fan el badoc, negocien preus... etc. entre les mes de 400 parades que hi participen cada any.

L'Aparador i Venda de trastos a la Plaça vella. Comença al matí, i hi podem trobar els millors objectes de cada parada o les curiositats mes interessants del mercat durant tot el matí.

Un altre acta important al Mercat del Trasto, és l'anomenat, Trasto Art, on l'escola de Dibuix i arts plàstiques de Torelló organitza un concurs per què els creadors de més inquiets de Torelló i comarca, exhibeixin les seves obres, on el principal recurs prové de materials reciclats.

Passejar pels carrers del Mercat, des de les 7 del matí, fins les 2 de la tarda, hora en que finalitza, es tota una aventura que no et pots perdre. Podràs veure, remenar, triar, trobar coses que mai hauries imaginat, podràs disfrutar d'una subhasta diferent i divertida, podràs esmorzar i fer el vermut, en una taverna inigualable per la seva singularitat amb música en directa igualment singular...

Tot això ho trobaràs al Mercat del Trasto, llavors, entendràs perquè milers de persones cada any repeteixen la visita.

Sens dubte, el Mercat del Trasto de Torelló es una de las fires més importants i alhora diferents que pots trobar a les terres catalanes.
Persona de contacte
Sergi Susín Calle (president)
Adreça
08570 - Torelló
Telèfon
640 378 308 (dilluns i dimarts de 9h a 20h; dimecres i dijous de 19.30h a 21h)
e-mail
mercatdeltrasto@gmail.com

Notícies

Mercat del Trasto 2016
  • Aquest diumenge, nova edició del Mercat del Trasto
    Data de publicació: 04.05.16 14:20
    Diumenge vinent, 8 de maig, els carrers i places del centre de Torelló viuran una nova edició del tradicional Mercat del Trasto. Centenars de parades oferiran els productes més inversemblants, en una matinal que es completarà amb tot d’activitats lúdiques.
Mercat Trasto 15
  • Aquest diumenge, nova edició del Mercat del Trasto
    Data de publicació: 07.05.15 10:25
    Els carrers i places del centre de Torelló es tornaran a omplir de trastos i andròmines i objectes de tota mena, amb motiu de la celebració, aquest diumenge, del tradicional Mercat del Trasto. L'activitat al centre de la població serà frenètica des de primera hora del matí, amb les parades i les activitats programades per l'organització.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: