Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Associació per a la promoció de l'espectacle infantil i juvenil - Xarxa de Torelló

Associació per a la promoció de l'espectacle infantil i juvenil - Xarxa de Torelló
Associació per a la promoció de l'espectacle infantil i juvenil - Xarxa de Torelló _ Teatre
Associació per a la promoció de l'espectacle infantil i juvenil - Xarxa de Torelló _ Titelles
OBJECTIUS DEL GRUP XARXA DE TORELLÓ

La finalitat principal de l'Associació, és promoure i organitzar espectacles per a nois i noies (teatre, circ, titelles, animació, cinema, ...) i altres activitats relacionades amb el món de la cultura i l'espectacle. Els espectacles s'han d'emmarcar dins d'aquestes dues coordenades: la catalanitat i el rigor.

La catalanitat de les seves propostes.
La llengua vehicular ha de ser el català, idioma propi del nostre país.
El rigor en les propostes artístiques en els nostres escenaris. Aquest rigor ens ha de venir donat per la confiança natural envers les múltiples companyies professionals dedicades als espectacles infantils que treballen al nostre país.

Per últim, hi ha un aspecte de l'espectacle infantil que no s'ha d'oblidar, i és el seu caràcter formatiu. Els espectacles que es presentin, sense perdre el seu caràcter d'opció i proposta de lleure, han de contribuir a fer dels infants, homes i dones més lliures, cultes i solidaris, participatius del seu entorn, que estimin el que els és propi, crítics i, sobretot, més feliços.

QUI SÓM I QUÈ FEM ELS MEMBRES DE LA XARXA

Sóm un grup de gent, majoritàriament pares i mares que ens dediquem a programar espectacles per a infants i joves elaborant el que seria la temporada estable (mínim 7 representacions). Regularment, també preparem alguna producció pròpia i col·laborem en festes locals com el Festus i altres en la part d'espectacles infantils.

Notícies

Geperut
Geperut
Programació Cirvianum 2017 (II)
99 contes
Taller (III)
  • Divendres es faran les representacions dels tallers de teatre al Cirvianum
    Data de publicació: 22.05.17 11:21
    Aquest divendres, es representaran al Teatre Cirvianum els tallers de teatre que anualment organitzen el mateix teatre i el grup Xarxa de Torelló per a alumnes d’educació primària i secundària. En aquesta ocasió, Mireia Illamola i Eduard Autonell han assumit la direcció dels diferents tallers. L’entrada al Cirvianum per veure els treballs dels joves intèrprets és gratuïta.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: