Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Associació per a la promoció de l'espectacle infantil i juvenil - Xarxa de Torelló

Associació per a la promoció de l'espectacle infantil i juvenil - Xarxa de Torelló
Associació per a la promoció de l'espectacle infantil i juvenil - Xarxa de Torelló _ Teatre
Associació per a la promoció de l'espectacle infantil i juvenil - Xarxa de Torelló _ Titelles
OBJECTIUS DEL GRUP XARXA DE TORELLÓ

La finalitat principal de l'Associació, és promoure i organitzar espectacles per a nois i noies (teatre, circ, titelles, animació, cinema, ...) i altres activitats relacionades amb el món de la cultura i l'espectacle. Els espectacles s'han d'emmarcar dins d'aquestes dues coordenades: la catalanitat i el rigor.

La catalanitat de les seves propostes.
La llengua vehicular ha de ser el català, idioma propi del nostre país.
El rigor en les propostes artístiques en els nostres escenaris. Aquest rigor ens ha de venir donat per la confiança natural envers les múltiples companyies professionals dedicades als espectacles infantils que treballen al nostre país.

Per últim, hi ha un aspecte de l'espectacle infantil que no s'ha d'oblidar, i és el seu caràcter formatiu. Els espectacles que es presentin, sense perdre el seu caràcter d'opció i proposta de lleure, han de contribuir a fer dels infants, homes i dones més lliures, cultes i solidaris, participatius del seu entorn, que estimin el que els és propi, crítics i, sobretot, més feliços.

QUI SÓM I QUÈ FEM ELS MEMBRES DE LA XARXA

Sóm un grup de gent, majoritàriament pares i mares que ens dediquem a programar espectacles per a infants i joves elaborant el que seria la temporada estable (mínim 7 representacions). Regularment, també preparem alguna producció pròpia i col·laborem en festes locals com el Festus i altres en la part d'espectacles infantils.
Persona de contacte
Jordi Torres (president)
Adreça
Hotel d'Entitats - Plaça Nova, 11
08570 - Torelló

Notícies

Winnipeg
 • Triple oferta, aquest cap de setmana, al Cirvianum
  Data de publicació: 06.04.21 18:10
  Triple oferta, aquest cap de setmana, al Teatre Cirvianum. ‘Cartes del meu avi’ del grup Xarxa, ‘Winnipeg’ i ‘Polzet’ de Zum-Zum Teatre, composen aquesta àmplia i variada programació.
La Bisbal març 2021
 • Concert de La Principal de la Bisbal, aquest dissabte, al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 07.03.21 10:38
  Amb l'impuls de l'Agrupació Sardanista de Torelló, aquest dissabte, a les 8 del vespre, el Teatre Cirvianum acollirà un concert de cobla amb La Principal de la Bisbal. Aquest any, l'entitat proposa un concert en el qual reivindica la figura del compositor de sardanes.
Infanticida
Programació Cirvianum 2021
 • Una vintena d'espectacles conformen la programació del Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 13.01.21 19:21
  El Teatre Cirvianum afronta una nova temporada, marcada per les mesures sanitàries i el confinament municipal. Des de diumenge vinent fins a finals de maig, més d’una vintena d’espectacles de teatre, música, màgia, dansa i públic familiar, desfilaran per l’escenari del Cirvianum. Una programació “potent” que, amb les actuals mesures, serà en exclusiva per a públic local.
Broadway
 • 'Records a Broadway' i 'Dintríssim', doble proposta al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 21.11.20 14:44
  El Teatre Cirvianum reobre les portes aquest cap de setmana, amb una doble proposta, amb la música com a nexe d'unió. El teatre reprèn la seva activitat amb totes les mesures necessàries, pel que fa a ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, entrades i sortides escalonades, distància social, aforament reduït... I en la funció nocturna s'ha avançat l'horari d'inici, les 8 del vespre, per tal de complir amb el toc de queda.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: