logo

Associació de Marxants d'Osona

Associació de Marxants d'Osona
Associació de Marxants d'Osona mercat
Associació de Marxants d'Osona mercat 2
L'Associació de Marxants d'Osona és una entitat creada per marxants de la comarca d'Osona, amb l'objectiu de vetllar pels interessos dels marxants i el bon funcionament dels mercats en general. L'Associació intenta treballar al costat dels ajuntaments perquè tots puguin complir amb les seves obligacions i, entre tots, dinamitzar els mercats. Sense oblidar la defensa dels drets dels marxants, en tant que treballadors autònoms que són.

Les finalitats de l'Associació són:

 • Representació dels marxants dels mercats i fires d'Osona i territori català, en totes les matèries d'interès comú.
 • Vetllar davant dels ajuntaments i altres organismes que calgui, per tal de defensar els drets dels marxants, doncs la manca d'una legislació específica per a tot el territori català, fa que cada terme municipal apliqui els seus propis criteris, moltes vegades en perjudici del marxant.
 • Vetllar per al correcte funcionament de tots els serveis públics que els afectin, i denunciar totes les deficiències i irregularitats als responsables corresponents.
 • Cercar i promoure els serveis necessaris per als familiars dels marxants que moltes vegades es veuen obligats a acompanyar-los en unes condicions no massa favorables.
 • Incentivar l'embelliment i conservació dels nostres mercats per tal d'evitar la seva degradació, tot reclamant les ajudes oficials corresponents.
 • Vetllar per l'acompliment de les normes de seguretat vial ciutadana en l'àmbit dels mercats.
 • Cercar pressupostos per a subministraments comuns.
 • Tramitar les sol·licituds d'ajuts i subvencions que estiguin a l'abast dels associats.
 • Recuperar festes tradicionals vinculades a les celebracions de fires i mercats a la Comarca d'Osona.
 • Informar a tots els seus associats de la normativa vigent en cada moment, en quant a mercats i fires.
 • Informar els associats de les obligacions a complir en cada moment en quant a responsabilitat civil i demés deures front de tercers.
Persona de contacte
Joan Carmona (president)
Adreça
Carrer Núria, 134
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 28 17 / 677 56 01 35
e-mail
tril.liumnature@hotmail.com
Horari
Cada dimecres al matí i migdia, a l'esplanada de l'aparcament del Tint.
Observacions
Què és el mercat?

El mercat és el comerç més antic conegut, al llarg dels temps i després de generacions ha perdurat en el seu sistema de funcionament , i ens hem de preguntar, perquè?

Doncs creiem que deu ser perquè té un atractiu de llibertat, pots passar el dia pel carrer, mirant, tocant i comprant i, sobretot, podeu fer petar la xerrada amb els venedors, cosa impensable en els nous formats comercials, en què entres i surts sense que ningú s’adreci a tu, ni que sigui per a desitjar-te un bon dia.

Fem els marxants que el públic que ens ve a comprar se senti a gust i es converteixi en un hàbit, i que esperin el proper mercat per a tornar-nos a visitar. Parlar del mercat és parlar de la tradició, de dedicació, d’amabilitat i simpatia, d’oportunitats, de qualitat i de bon preu, de confiança, d’articles de moda, de ... moltes coses més.

Ens sentim orgullosos de ser marxants.

Notícies

Primer mercat firal
 • Aquest dimecres, hi haurà mercat setmanal
  Data de publicació: 18.06.20 13:02
  Malgrat ser dia festiu, aquest dimecres 24 de juny, es celebrarà mercat setmanal a Torelló. En elaborar el calendari anual de celebració del mercat no sedentari, la regidoria de Comerç va proposar no canviar la data del 24 de juny, per la qual cosa el matí i migdia de Sant Joan hi haurà les parades del mercat setmanal instal·lades a la zona habitual.


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20