logo

Associaciˇ Cultural Deixebles de Sant Feliu

Deixebles de Sant Feliu
Ampliar en una finestra emergent
Pullasu
Ampliar en una finestra emergent
L'Associaciˇ Deixebles de Sant Feliu Ús l'entitat organitzadora del Pullassu i les Senyoretes, actes que es celebren en el marc del Carnaval de Torellˇ, tambÚ conegut amb el nom de Carnaval de Terra Endins.

L'Associaciˇ tambÚ organitza diversos actes durant la Festa Major de Torellˇ, que amb el pas del temps han esdevingut tradicionals i han donat un carÓcter peculiar a la Festa Major del poble, tals com el poliphilo, el cutringter, el voleiplatja,el karronkhan, la porronada, el Ball de Verds o el rimini.

Des de l'Associaciˇ entenem que no nomÚs Ús cultura tradicional, aquella que Ús centenÓria, que es celebra des de temps inmemorials, sino tambÚ la que Ús contamporÓnea els nostres temps, la que es crea en el nostres temps.

Les Senyoretes, El Pullassu o el Ball de Verds sˇn exponents de festes i celebracions, creades de bell nou, cap de les tres tÚ mÚs de trenta anys, per˛ on hi tenen molta importÓncia els elements de la cultura popular catalana (la m˙sica, la dansa tradicional, el foc, els gegants, els nans,...).
Persona de contacte
Arnau Segura Montagut (president)
Adreça
C. Rocaprevera, 16
08570 - Torellˇ
Telèfon
93 850 53 32
Web
http://www.deixebles.cat

Notícies

Presentaciˇ llibre Falatell 25012020
 • Editen un llibre sobre la llegenda del Falatell del Carnaval de Terra Endins
  Data de publicació: 24.01.20 14:38
  El dissabte 25 de gener, a les 6 de la tarda, el Museu de la Torneria acollirÓ l'acte de presentaciˇ del llibre 'La llegenda del Falatell del Carnaval de Terra Endins', obra de Jordi Dorca, Jordi Moreno i Blai Marginedas. Aquest llibre Ús una de les novetats del Carnaval 2020, que celebrarÓ l'acte de presentaciˇ el dissabte 1 de febrer al vespre al Teatre Cirvianum. Les entrades per la presentaciˇ ja estan exhaurides. Fins a l'11 de febrer estÓ obert el termini d'inscripciˇ per les carrosses que vulguin participar en el Carnaval.
Cartell Pescant la Lluna
 • La Festa Major encara el tram final amb l'estrena del Pescant la Lluna i la diada de Sant Feliu
  Data de publicació: 31.07.19 14:11
  La Festa Major de Torellˇ afronta els ˙ltims tres dies de gresca amb diverses activitats destacades, entre elles, la primera ediciˇ del Pescant la Lluna, que es farÓ avui dimecres, amb el sopar popular a partir de les 9 de la nit i l'espectacle que comenšarÓ pels volts de dos quarts d'11 de la nit a la plaša Vella. DemÓ, diada de Sant Feliu, hi haurÓ els actes mÚs populars com el passant i el ball de gegants i nans, a mÚs de sardanes, teatre, el concert i el ball de Festa Major. TambÚ s'ha incorporat al programa de dijous la Festa Holi, que es va ajornar dissabte per la pluja.
Presentaciˇ FM 2019
 • La Porronada enceta els actes mÚs populars de la Festa Major 2019
  Data de publicació: 25.07.19 15:43
  Amb la celebraciˇ de la Festa del Batre i la Civada, aquest dijous a les 8 del vespre, es posa en marxa el gruix d'actes de la Festa Major de Torellˇ 2019, amb una programaciˇ que sĺallarga fins al divendres 2 dĺagost. DemÓ divendres serÓ el torn del pregˇ, que enguany anirÓ a cÓrrec del Grup Xarxa Torellˇ.
Presentaciˇ FM 2019
 • Del 20 de juliol al 2 d'agost, arriba la Festa Major 2019
  Data de publicació: 17.07.19 14:33
  La Festa Major 2019 arriba, un any mÚs, carregada d'actes i amb algunes novetats. Aquest dimarts al migdia es va presentar la programaciˇ d'activitats, que comenša aquest cap de setmana amb bÓsquet, ciclisme i teatre, entre altres punts d'interŔs. L'alcalde, Maršal Ortu˝o, va destacar que el programa d'activitats estÓ pensat perquŔ tothom hi trobi el seu espai i va demanar que la Festa Major es visqui amb alegria i civisme.

Agenda


Tauler d'anuncisAjuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20