logo

Associaciˇ Cultural Deixebles de Sant Feliu

Deixebles de Sant Feliu
Ampliar en una finestra emergent
Pullasu
Ampliar en una finestra emergent
L'Associaciˇ Deixebles de Sant Feliu Ús l'entitat organitzadora del Pullassu i les Senyoretes, actes que es celebren en el marc del Carnaval de Torellˇ, tambÚ conegut amb el nom de Carnaval de Terra Endins.

L'Associaciˇ tambÚ organitza diversos actes durant la Festa Major de Torellˇ, que amb el pas del temps han esdevingut tradicionals i han donat un carÓcter peculiar a la Festa Major del poble, tals com el poliphilo, el cutringter, el voleiplatja,el karronkhan, la porronada, el Ball de Verds o el rimini.

Des de l'Associaciˇ entenem que no nomÚs Ús cultura tradicional, aquella que Ús centenÓria, que es celebra des de temps inmemorials, sino tambÚ la que Ús contamporÓnea els nostres temps, la que es crea en el nostres temps.

Les Senyoretes, El Pullassu o el Ball de Verds sˇn exponents de festes i celebracions, creades de bell nou, cap de les tres tÚ mÚs de trenta anys, per˛ on hi tenen molta importÓncia els elements de la cultura popular catalana (la m˙sica, la dansa tradicional, el foc, els gegants, els nans,...).
Persona de contacte
Arnau Segura Montagut (president)
Adreça
C. Rocaprevera, 16
08570 - Torellˇ
Telèfon
93 850 53 32
Web
http://www.deixebles.cat

Notícies

Cartell Festa Major 2019
  • Ja es pot consultar la programaciˇ d'activitats de la Festa Major 2019
    Data de publicació: 09.07.19 15:35
    La pÓgina web de la Festa Major de Torellˇ ja ha fet p˙blica la programaciˇ d'activitats d'aquest any 2019, que comenšarÓ el dissabte 20 de juliol i finalitzarÓ el divendres 2 d'agost. TambÚ s'ha donat a conŔixer la imatge de la festa, un cartell obra de Blai Marginedas, que va ser una de les propostes presentades en edicions anteriors del concurs de cartells, ja que la convocat˛ria d'enguany va quedar deserta. En els pr˛xims dies s'explicaran tots els detalls de les principals novetats que hi ha previstes per la Festa Major d'aquest any.

Tauler d'anuncisAjuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20