Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Associació Amics del Ferrocarril de la Vall del Ges (Ges-Fer)

Associació Amics del Ferrocarril de la Vall del Ges (Ges-Fer)
L'Associació d'Amics del Ferrocarril de la Vall del Ges som una vintena de socis que tenim una afició comuna als ferrocarrils, siguin grossos o petits, de veritat o de joguina. L'entitat es dedica a la construcció de maquetes i a l’organització d’activitats relacionades amb el món del modelisme ferroviari, a la seva exposició i a facilitar als seus associats i interessats poder fer circular els seus trens.

Les nostres activitats són cada any, per les festes de la Mare de Déu de Montserrat i coincidint amb la Festa Major del Barri, fem les Jornades de Modelisme Ferroviari.

L'adreça del local social de l'Associació, és el local del segon pis del Centre Cívic del Barri de Montserrat, a la Plaça de la Sardana.

Quan la Junta del Centre Cívic ens va llogar el local, més gran i en millors condicions que l'anterior, el vam adequar per tal de poder-hi muntar la nova maqueta de 10 metres de llarg per 3 d'amplada. En una mateixa maqueta hi poden circular trens amb corrent alterna i amb corrent contínua.
Persona de contacte
Pere Sala i Casarramona (president)
Adreça
Av. De Montserrat, 2
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 32 08
e-mail
psalaca@yahoo.es

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: