Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Agrupació de Comerciants de Torelló

Agrupació de Comerciants de Torelló
L'Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) és una associació sense ànim de lucre que està dedicada a potenciar i dinamitzar el comerç de Torelló.

Des de l´any 98, i aprofitant la cojuntura comercial que es preparava des de l´Administració Autonòmica, la nostra entitat va començar a desenvolupar un Pla de Dinamització Comercial per al Comerç Urbà per organitzar i donar un impuls nou a la nostra xarxa comercial. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, de la Generalitat, de l'Ajuntament de Torelló i dels propis comerciants, hem anat consolidant un projecte que ja té un trajecte de 9 anys.

Les principals finalitats de l'Agrupació de Comerciants de Torelló són organitzar campanyes comercials, tramitar subvencions, assessorar els diferents comerços que ho necessitin, mantenir i incrementar el sistema de fidelització, donar suport incondicional als establiments comercials, fer d´interlocutor amb les diferents institucions, etc.

La nostra entitat està formada per 46 comerços associats, representants de tots els sectors d'activitat: sabateries, confecció, immobiliàries, restauració, alimentació, ferreteria, perruqueries...
Persona de contacte
Jordi Jaumira (president)
Adreça
Enric Prat de la Riba, 17-19
08570 - Torelló
Telèfon
93 850 42 04
e-mail
torellocomerc@torellocomerc.cat
Web
http://www.torellocomerc.cat/

Arxius relacionats


Notícies

Imatge del mercat ambulant
 • El mercat ambulant del dia de Reis s’avança al dimarts 5 de gener
  Data de publicació: 01.01.21 14:31
  Aquest any, la festivitat de Reis s’escau en dimecres, motiu pel qual el mercat setmanal de Torelló haurà de canviar de data. La normativa determina que anualment s'aprovarà un calendari on es recollirà l'horari i els festius de cada any, en previsió de circumstàncies com aquestes.
Comerçluxe
 • El comerç de Torelló estrena un aparador virtual
  Data de publicació: 19.12.20 10:06
  Aquesta setmana s’ha posat en funcionament l’aparador virtual del comerç de Torelló: elnostrecomercesunluxe.cat. Aquesta pàgina web està concebuda com un recull d’informació de les botigues de Torelló, agrupades per gènere, amb la seva descripció, horaris, telèfons de contacte,... i tota aquella informació d’interès que s’hi vulgui afegir, completada amb imatges fotogràfiques dels mateixos establiments comercials.
Campanya comerç 2020
 • En marxa, la campanya comercial de Nadal
  Data de publicació: 10.12.20 10:57
  Coincidint amb el pont de la Puríssima, els col·lectius de comerciants de Torelló han posat en marxa la campanya comercial de Nadal. Aquest any, enmig de les excepcionals circumstàncies de la pandèmia, les campanyes van encarades a posar en valor i potenciar el comerç local.
Campanya comerç 2020
Carretons campanya

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: