Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Consell de Participació Ciutadana del Teatre Cirvianum

El Consell Municipal del Teatre Cirvianum és l’òrgan a través del qual les diferents entitats i el teixit cultural poden fer les seves aportacions, propostes, suggeriments i demandes dins el marc institucional, per millorar la promoció de la cultura en relació al teatre municipal, a partir de les contribucions de tots els agents que en formen part i que estan implicats en aquest món, i en funció de les necessitats reals que té Torelló i la capacitat del seu potencial humà i material.

El Consell Municipal del Teatre Cirvianum de Torelló és de caràcter consultiu i assessor, compatible amb altres existents que puguin ser creats en altres àrees dins l’àmbit municipal.

Arxius relacionats


Notícies

Bonagent
  • L'espectacle ‘Bona gent’ de Quim Masferrer, s'ajorna al 3 i 4 d'octubre
    Data de publicació: 10.06.20 09:34
    El Teatre Cirvianum ha decidit ajornar, novament, l'espectacle ‘Bona gent’ de Quim Masferrer, que s'havia de representar per la Festa Major. Les noves dates seran el 3 i el 4 d'octubre. Les persones que haguessin adquirit entrada la poden conservar, ja que els servirà per a la nova data proposada. En cas que aquesta no vagi bé, es retornarà l’import de les entrades a qui ho demani.
Logo rebost bo
  • El Departament de Cultura de l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania El Rebost Cultural
    Data de publicació: 09.04.20 10:43
    Coincidint amb l’aturada de tota activitat, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha posat en marxa una eina virtual on trobar-hi tot allò que pot satisfer les ànsies culturals de la ciutadania. Es tracta d’El Rebost Cultural, un petit magatzem en línia on anar a buscar recursos culturals de ben diversa naturalesa, des de les arts escèniques, a la literatura, passant per la música o els museus, els audiovisuals, recursos per a públic familiar o el teatre local.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: