Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Associació Tres Quarts de Quinze

La finalitat de l'Associació Tres Quarts de Quinze és organitzar jornades de treball per preparar la carrossa pel Carnaval de Torelló, col·laborar en l'organització del Carnaval de Terra Endins, cooperar en la defensa dels drets dels carrossaires, promoure reunions amb els associats, col·laborar perquè tothom que formi part de la carrossa tingui els mateixos drets i poder participar en altres carnavals o esdeveniments lúdics.
Persona de contacte
Josep Sors (president)
Adreça
Carrer Orís, 3
08570 - Torelló

Notícies

 • Els Grillats tornen a guanyar el Carnaval que es tanca dimecres amb l'Enterrament de la Sardina
  Data de publicació: 12.02.18 09:40
  La colla carrossaire Els Grillats va repetir victòria a la 40ena edició del Carnaval de Terra Endins. Un total de 19 carrosses van protagonitzar la lluïda rua de dissabte, que va recuperar el pas pel carrer Sant Miquel. Van completar el podi les colles locals Embaukats i Un Diumenge Qualsevol. Pel que fa a la categoria B, van guanyar Els Troneres de Taradell, mentre que Epoetaitatié de Centelles va ocupar la segona posició i els locals 3/4 de 15 la tercera.
 • El Carnaval es tanca aquest dimecres amb l'Enterrament de la Sardina
  Data de publicació: 11.02.18 14:40
  Aquest dimecres, el Carnaval de Terra Endins celebrarà el seu darrer acte, l’Enterrament de la Sardina. A les 7 de la tarda es farà la vetlla del difunt Carnestoltes al Teatre Cirvianum i a les 8 començarà la cercavila amb la presència del pare Nicolau, les escolanetes, les ploraneres, els cavalls, l’orquestra Sensefònica i la Coral Lloriana Jove. El Carnaval 2018 es tancarà amb la crema del Carnestoltes i la sardinada popular a la plaça Vella.
Presentació Carnaval 18
 • Ja ha començat el Carnaval de Terra Endins 2018
  Data de publicació: 09.02.18 09:40
  Aquest dijous ha començat la 40ena edició del Carnaval de Terra Endins amb un Pullassu multitudinari. Al llarg de la setmana les activitats s’aniran succeint, amb Senyoretes i Homenots i el punt culminant de dissabte amb la gran rua de Carnaval i el Festival Terra Endins. Diumenge serà el torn del Carnaval Infantil, i tot plegat es tancarà el dimecres amb l’Enterrament de la Sardina.
www.osonajove.cat
 • El Consell Comarcal i el Torelló Jove organitzen, un any més, el Bus Nit per la nit de Carnaval
  Data de publicació: 08.02.18 12:57
  El Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona i el Torelló Jove de l’Ajuntament de Torelló col·laboren per oferir, un any més, el servei de Bus Nit per la nit del Carnaval de Torelló. El servei ofereix al jovent dels municipis d’Osona que ho sol·licitin, un servei de transport que faciliti els desplaçaments nocturns en esdeveniments destacats com el Carnaval de Torelló.
Presentació Carnaval 18
 • Tot a punt per a l’inici del Carnaval de Terra Endins 2018
  Data de publicació: 05.02.18 11:40
  Tot està a punt perquè Torelló visqui la 40ena edició del Carnaval de Terra Endins. Al llarg de la setmana les activitats s’aniran succeint, començant per dijous amb el Carnaval de la Gent Gran i el Pullassu, divendres amb Senyoretes i Homenots i el punt culminant de dissabte amb la gran rua de Carnaval i el Festival Terra Endins. Diumenge serà el torn del Carnaval Infantil, i tot plegat es tancarà el dimecres amb l’Enterrament de la Sardina.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: