Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Rebost Solidari

Rebost Solidari (2016)
Ampliar en una finestra emergent
Rebost Solidari (2016) (I)
Ampliar en una finestra emergent
El Rebost Solidari de Torelló és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament, Creu Roja d’Osona i Càritas Interparroquial de Torelló que permet subministrar els aliments bàsics a les persones més desfavorides de l’entorn immediat.

El Rebost Solidari de Torelló està ubicat al carrer del Ter 33-35 nau H i està gestionat per voluntaris de Càritas. Aquest servei proporciona a persones o famílies amb migrats recursos econòmics una cistella bàsica d’aliments. Aquests aliments, que estan emmagatzemats al Rebost Solidari, es distribueixen entre persones empadronades a Torelló i que acreditin uns ingressos mínims.

Els Serveis Socials de l’Ajuntament fan la pertinent valoració de cada cas per tal de determinar qui pot acollir-se al programa. El Rebost Solidari garantirà una cistella bàsica composada d’arròs, llet, llegums, oli, patates, galetes, farina, llaunes i pasta, tot i que podrà augmentar amb altres productes que es rebin.
Adreça
Carrer del Ter 33-35 nau H
08570 - Torelló

Notícies

Rebost-Fortià
  • Alumnes de l’escola Fortià Solà visiten el Rebost Solidari
    Data de publicació: 09.05.16 14:50
    Els alumnes dels dos grups de 6è de Primària de l’escola Fortià Solà han fet una visita, aquest dilluns al matí, al Rebost Solidari. Amb les explicacions dels responsables d’aquest servei han pogut conèixer, amb profunditat i amb tot detall, el seu funcionament.
Sagrats Cors-Rebost
  • Alumnes de l’Escola Sagrats Cors visiten el Rebost Solidari
    Data de publicació: 21.04.16 14:50
    Els alumnes de 5è i 6è de Primària de l’escola Sagrats Cors han visitat aquest dijous al matí, les instal·lacions del Rebost Solidari. Allà, han pogut conèixer de primera mà com s’organitza el Rebost, com es fa la distribució dels productes alimentaris i a qui es destinen.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: