Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Consell Municipal de Seguretat Ciutadana i Mobilitat

El Consell Municipal de Seguretat Ciutadana i Mobilitat és l’òrgan consultiu i de participació ciutadana en l’àmbit de la protecció del lliure exercici dels drets i de les llibertats de les persones, reconeguts a les lleis, i de la garantia de la seguretat ciutadana i mobilitat al municipi.

El Consell Municipal de Seguretat Ciutadana i Mobilitat s’ha de reunir tres vegades l’any en sessió ordinària -a banda de les extraordinàries- i en formen part l’alcalde, els regidors de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i d’Educació, un representant de cada grup polític municipal, el cap de la policia local, el cap de Protecció Civil, el cap de bombers, el jutge/essa de pau, un representant de cada entitat vinculada a l’àmbit de la seguretat ciutadana i la mobilitat, un membre de l’ADF, un representant de cada associació de veïns, un representant de l’agrupació de comerciants, un representant de l’associació d’empresaris, un representant de les autoescoles, un representant dels Mossos d’Esquadra i, a títol individual, experts i persones de reconeguda vàlua dins l’àmbit de treball del Consell.

Arxius relacionats


Notícies

Radar Bartomeu
Càmera
  • L’accés del trànsit rodat al nucli antic es controlarà amb càmeres
    Data de publicació: 16.02.21 14:46
    Ja ha començat el període de prova del nou sistema del control d’accés al nucli antic per al trànsit rodat. El control de l’accés de vehicles, que fins ara es feia amb pilones, passarà a fer-se mitjançant un sistema de videocàmeres de lectura i reconeixement automàtic de les plaques de matrícules.
  • Noves mesures per a la contenció de la pandèmia, a partir del 8 de febrer
    Data de publicació: 08.02.21 08:21
    Davant de les actuals dades epidemiològiques a Catalunya, el 8 de febrer entren en vigor algunes modificacions de les mesures especials de contenció de la COVID-19. Els canvis modifiquen alguns dels aspectes que ja recollien les resolucions generals anteriors i estaran vigents durant 14 dies. El més destacat és l'ampliació dels horaris d'esmorzars i dinars als establiments d'hostaleria; el confinament, que passa de municipal a comarcal; i l'aixecament d'algunes restriccions en relació a la pràctica esportiva i les activitat extraescolars.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: