Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Assemblea Nacional Catalana (Vall del Ges per la Independència)

La finalitats de l'Assemblea Nacional Catalana és la conscienciació i la mobilització de la majoria de la població de Catalunya per tal que es puguin aconseguir, de forma pacífica i democràtica, aquests objectius nacionals:

1r. Recuperar la independència política de Catalunya mitjançant la constitució d’un Estat de dret, democràtic i social.

2n. Accedir a la independència exercint el dret d’autodeterminació nacional reconegut i proclamat pels Pactes internacionals dels drets humans de les Nacions Unides del 1966 i pels altres instruments i la jurisprudència emesos d’aleshores ençà, en el mateix sentit, per les diferents instàncies internacionals i europees.

3r. Formar una majoria al Parlament de Catalunya que encomani al Govern de la Generalitat la convocatòria d’un plebiscit d’autodeterminació nacional sota garanties internacionals, i, si el poble català s’hi pronuncia favorablement, o bé si l’Estat espanyol no permetia el lliure exercici d’aquest dret, que proclami la independència nacional i constitueixi l’Estat català sobirà.

4t. Tractar amb la Unió Europea, un cop s’hagi establert l’Estat català i se n’hagi aprovat la Constitució mitjançant referèndum, la permanència de Catalunya dins la Unió, amb el nou estatus de membre de ple dret i alhora
gestionar el reconeixement de Catalunya per les Nacions Unides i per cadascun dels seus estats membres.

Des de Torelló, l'Assemblea Nacional Catalana (Vall del Ges per la Indpendència) treballarà per aquests objectius amb l'organització d'actes de divulgació i dinamització social de la vila; participació en actes populars; i organització d'activitats com conferències, xerrades i debats.
Persona de contacte
Jordi Pairó Presseguer (coordinador)
Adreça
08570 - Torelló
Telèfon
672 02 70 95
e-mail
valldelges@assemblea.cat

Notícies

Revetlla 2019
  • Torelló concentra els actes de la revetlla de Sant Joan als jardins Vicenç Pujol
    Data de publicació: 19.06.19 14:02
    Tot a punt per a l’arribada, aquest diumenge, de la Flama del Canigó. Com ja és habitual, els actes previstos es centralitzen als jardins Vicenç Pujol. L’organització va a càrrec de l'Associació Carnaval Terra Endins (ACTE), ANC Vall del Ges, Òmnium Cultural, Agrupació Sardanista de Torelló, Centre Excursionista Torelló, Diables del Ges i Fundació Festival Cinema de Muntanya de Torelló, amb la col·laboració de l'Ajuntament.
Cartell Diada 2018
  • Actes de la Diada Nacional de Catalunya a Torelló
    Data de publicació: 06.09.18 15:04
    Torelló es prepara per viure els tradicionals actes de la Diada Nacional de Catalunya, que es celebra el proper dimarts. Com ja és habitual, l’acte central serà l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova, amb la participació de grups polítics, entitats i societat civil. Aquest any, el parlament institucional anirà a càrrec d'Òmnium Cultural Torelló. A partir de la 1 del migdia, sortiran els autobusos de l'ANC per assistir a la manifestació de Barcelona. A dos quarts de 6 de la tarda, hi haurà la tradicional audició de sardanes a la plaça Nova, a càrrec de la cobla Lluïsos.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: