Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Associació Carrossaire Els Grillats

L'Associació Carrossaire Els Grillats es dedica a construir una carrossa per participar en la rua del Carnaval de Torelló.
Persona de contacte
Agustí Bartrina Codina (president)
Adreça
08570 - Torelló
e-mail
acgrillats@gmail.com

Notícies

 • Els Grillats tornen a guanyar el Carnaval que es tanca dimecres amb l'Enterrament de la Sardina
  Data de publicació: 12.02.18 09:40
  La colla carrossaire Els Grillats va repetir victòria a la 40ena edició del Carnaval de Terra Endins. Un total de 19 carrosses van protagonitzar la lluïda rua de dissabte, que va recuperar el pas pel carrer Sant Miquel. Van completar el podi les colles locals Embaukats i Un Diumenge Qualsevol. Pel que fa a la categoria B, van guanyar Els Troneres de Taradell, mentre que Epoetaitatié de Centelles va ocupar la segona posició i els locals 3/4 de 15 la tercera.
 • El Carnaval es tanca aquest dimecres amb l'Enterrament de la Sardina
  Data de publicació: 11.02.18 14:40
  Aquest dimecres, el Carnaval de Terra Endins celebrarà el seu darrer acte, l’Enterrament de la Sardina. A les 7 de la tarda es farà la vetlla del difunt Carnestoltes al Teatre Cirvianum i a les 8 començarà la cercavila amb la presència del pare Nicolau, les escolanetes, les ploraneres, els cavalls, l’orquestra Sensefònica i la Coral Lloriana Jove. El Carnaval 2018 es tancarà amb la crema del Carnestoltes i la sardinada popular a la plaça Vella.
Presentació Carnaval 18
 • Ja ha començat el Carnaval de Terra Endins 2018
  Data de publicació: 09.02.18 09:40
  Aquest dijous ha començat la 40ena edició del Carnaval de Terra Endins amb un Pullassu multitudinari. Al llarg de la setmana les activitats s’aniran succeint, amb Senyoretes i Homenots i el punt culminant de dissabte amb la gran rua de Carnaval i el Festival Terra Endins. Diumenge serà el torn del Carnaval Infantil, i tot plegat es tancarà el dimecres amb l’Enterrament de la Sardina.
www.osonajove.cat
 • El Consell Comarcal i el Torelló Jove organitzen, un any més, el Bus Nit per la nit de Carnaval
  Data de publicació: 08.02.18 12:57
  El Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona i el Torelló Jove de l’Ajuntament de Torelló col·laboren per oferir, un any més, el servei de Bus Nit per la nit del Carnaval de Torelló. El servei ofereix al jovent dels municipis d’Osona que ho sol·licitin, un servei de transport que faciliti els desplaçaments nocturns en esdeveniments destacats com el Carnaval de Torelló.
Imatge campanya Carnaval
 • En marxa la campanya ‘Per Carnaval tots s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te!'
  Data de publicació: 08.02.18 10:52
  La campanya de prevenció ‘Per Carnaval tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te’ continua treballant en la línia dels últims anys: potenciar el consum responsable, treballar per tal que els establiments no venguin alcohol a menors i potenciar relacions sanes dins el marc de l’oci nocturn. La campanya és impulsada per les entitats organitzadores del Carnaval de Terra Endins, ACTE, Deixebles de Sant Feliu i Pullassu; les AMPAs dels centres de secundària i l’Ajuntament de Torelló, en el marc del Pla de Barris.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: