Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Llar d'infants La Cabanya (servei municipal)

Llar d'infants La Cabanya (I)
Ampliar en una finestra emergent
Llar d'infants La Cabanya (III)
Ampliar en una finestra emergent
Llar d'infants La Cabanya-1
Ampliar en una finestra emergent
Llar d'infants La Cabanya-2
Ampliar en una finestra emergent
Llar d'infants La Cabanya-3
Ampliar en una finestra emergent
Llar d'infants La Cabanya-4
Ampliar en una finestra emergent
Llar d'infants La Cabanya-5
Ampliar en una finestra emergent
La Llar d’infants municipal La Cabanya és un espai educatiu que acull infants a partir dels 4 mesos fins als 3 anys. Amb unes instal·lacions àmplies i lluminoses, disposem d'aules per als diferents grups d'edat (amb espais diferenciats d’higiene i dormitori), una gran sala polivalent interior, un jardí amb zona de sorrera i tobogan infantil, i un espai d'hort i plantes aromàtiques.

L'equip educatiu de La Cabanya disposa de 10 anys d’experiència vetllant per la seguretat i desenvolupament integral dels infants, amb formació específica en Petita Infància i renovació pedagògica, seguint les orientacions del Departament d’Educació.

El nostre projecte educatiu té com eix central considerar l'infant com una persona amb els seus propis interessos i necessitats, i per tant, protagonista del seu propi aprenentatge. L'equip educatiu ofereix un seguit de propostes materials i metodologies per acompanyar i estimular a l'infant, ajudant-lo quan sigui necessari, però deixant-li el seu propi temps i espai per a la descoberta i exploració, i per tant aprenentatge.

Considerem que el joc és la metodologia principal per a l'aprenentatge de l'infant, que s'esdevindrà a partir de l'experiència i el gaudi amb el seu entorn.

A l'escola treballem els hàbits i rutines quotidians com l’alimentació, higiene i descans, afavorint la seva autonomia i l’autoconeixement (del cos i de les seves capacitats), sempre amb una metodologia basada en la confiança i l’afecte, d’estimulació sensorial i coneixement i gestió de les emocions.
Persona de contacte
Sílvia Fort (directora)
Adreça
Passeig de la Vall del Ges, 62
08570 - Torelló
Telèfon
93 850 56 67
e-mail
lacabanya@ajtorello.cat
Web
http://www.peretarres.org/lacabanya
Horari
Horari d'oficina: de dilluns a divendres de 9 del matí a 12 del migdia i de 3 a 5 de la tarda.
Observacions
Perfil al Facebook de la llar d'infants La Cabanya

Notícies

  • Del 13 al 22 de maig, procés de preinscripció a les llars d'infants municipals
    Data de publicació: 18.05.20 10:25
    D'acord amb les dates fixades pel departament d'Educació, el procés de preinscripció a les llars d'infants de Torelló serà del 13 al 22 de maig. Com a la resta d'escoles del municipi, els tràmits es podran fer en línia, per evitar desplaçaments als centres. Si algú té problemes per fer la preinscripció telemàtica, es podrà fer presencialment entre el 19 i el 22 de maig, demanant cita prèvia a cada centre a partir del 13 de maig.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: